Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Alo tebra, nema ti leka, cisto da znas. Ja sam pomislio da mi je pomoglo gps only, ali na zalost nije. Cak sam i rasklapao u delove mlj tel i podizao neke zabice ili kako se vec zovu da bude bolji kontakt i opet zeza. Taj problem uopste nemam na igo primo jer ni u jednom trenutku nema tu rekalkulaciju rute ili zezanje da cesto izbaci da nema gps signala na trenutak. Siguran sam da je nas note 3 alergican na next gen i da je to problem. Dao sam sansu next genu vise puta i samo sto se ponadam da je sve ok, opet dodje razocarenje. Ako nadjes resenje javi, mada sigurno ne postoji. Osecam da su note 3 i next gen isti polovi pa se odbijajuPozz drage kolege vozaci i ljubitelji navi.
Da li neko od vas ima NextGen verziju koja nema ovo cudno ponasanje "skakanja" GPS na semaforu? Kada skrecem nekada pa stanem desava se "REKALKULACIJA RUTE" i krenem par metara napred sve se vrati ok. Ja znam da je ovo bug Nextgen navigacije,
Moj uredjaj je dobar, radi se o:
NOTE 3 LTE 3 GB RAM-a
Istina imam cesto 4g ukljucen, ali i bez 4g desava se isto.
Koristio sam
iGO GIFT 26. JANUAR
IGO Israel
Naravno UVIJEK bez skina.
Ako se sjecam ovo nije bio slucaj sa PRIMO.
Hvala.
Da li neko od vas ima NextGen verziju koja nema ovo cudno ponasanje "skakanja" GPS na semaforu? Kada skrecem nekada pa stanem desava se "REKALKULACIJA RUTE" i krenem par metara napred sve se vrati ok. Ja znam da je ovo bug Nextgen navigacije...
Kolega @iGO_Fan, samo da preciziram. Koristim telefon Huawei Y6II Compact. Možda je nešto bolji od Huawei P2 (Ascend). Ako ništa drugo, ima 2GB RAM-a za razliku od 1GB kod P2......Ovaj problem imam samo sa:
Nextgen, TomTom GO, Sygic GPS (ponekad)
Sve ostale navi ne. Čini mi se da je kolega @navigas pominjao da HUAWEI P II nema ovaj problem. Da li je fakat moguce da je ovo slucaj samo nekih modela?
Pozz drage kolege vozaci i ljubitelji navi.
Da li neko od vas ima NextGen verziju koja nema ovo cudno ponasanje "skakanja" GPS na semaforu? Kada skrecem nekada pa stanem desava se "REKALKULACIJA RUTE" i krenem par metara napred sve se vrati ok. Ja znam da je ovo bug Nextgen navigacije,
Moj uredjaj je dobar, radi se o:
NOTE 3 LTE 3 GB RAM-a
Istina imam cesto 4g ukljucen, ali i bez 4g desava se isto.
Koristio sam
iGO GIFT 26. JANUAR
IGO Israel
Naravno UVIJEK bez skina.
Ako se sjecam ovo nije bio slucaj sa PRIMO.
Hvala.