Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako koristiš map changer kad ubaciš nove karte here jednom prebaci na tomtom karte i ponovo vesti na here i više neće biti problema. Ja sam imao kod sebe taj isti problem i rešio ga na pomenut način.evo sta sam sad probao. skinuo sam i ubacio sam ponovo sve fajlove novih mapa, i opet ista prica. cim pokusam da pomerim mapu, da je zumiram ili da uradim rezime puta ona krahira. onda sam nasao fbl fajl q4 i q3 za 2016 god za srbiju i opet ista prica. znaci ova moja navigacija jedino prihvata, radi normalno sa serbia here 2017 q1.fbl fajlom. probao sam ovu novu mapu na igo primo my way i na njoj hoce da rade najnovije mape. tako da stvarno neznam zasto igo nextgen israel ne prihvata ovu novu q2 mapu srbije, nece da radi sa serbia here 2017 q2 fbl fajlom...
Ako koristiš map changer kad ubaciš nove karte here jednom prebaci na tomtom karte i ponovo vesti na here i više neće biti problema. Ja sam imao kod sebe taj isti problem i rešio ga na pomenut način.
Pogledaj ovde....Ljudi moze li neko da okaci zadnji prevod NG-a. Imam GIFT verziju a jos su mi neke stvari ostale neprevedene tipa TRAFIC JAM AHEAD itd?
Hvala