Inače, za navigaciju iGO Israel je dovoljna licenca koju instalira sama aplikacija :
PAID_GPS_More_Android_Israel_1605_NextGen_TTS_VR_GP.lyc
Mogu se sve licence izbrisati, pokretanjem aplikacije se instalira jedino ova licenca.
Ne mogu se sloziti sa drugarom
@navigas jer mislim da smo to odavno resili i postavili spisak licenci koje pokrivaju sve fajlove. Ovako na prvu loptu, sa tom jednom licencom u startu nisu aktivne adresne tacke (fpa) i profili inteligentne rute (fsp).
Mozda pokriva vecinu stvari kao sto su mape, zgrade, poi, raskrsnice, itd., ali nije kompletna.
Uostalom postoji tabela sa 8 licenci koje pokrivaju sve, pa proverite jos jednom i sami.
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-183
EDIT:
Duzan sam i ja da se nadovezem na edit prethodnog komentara i objasnim neke stvari.
Prvo drugar
@navigas, je izuzetno temeljan i detaljan u svojim analizama, i sve ilustruje skrinsotovima, sto ja izuzetno cenim. Ulaze veliki trud za analize i nedostatke u kreiranju samih mapa i odredjenih putnih pravaca. Svaka cast! Bas iz tog razloga, u pojedinim analizama, nekada je mozda i preopsiran i previse detaljan, sto moze da izazove odredjene dileme i nedoumice kod pojedinih clanova.
Sa moje tacke gledista, nista sto je gore pomenuto nije pogresno, ali bih ja to rekao i objasnio na malo drugaciji nacin. Cisto u cilju tacnijeg i preciznijeg informisanja.
Prvo, licenca PAID_GPS_More_Android_Israel... mora biti integrisana u NextGen i samo kao takva ce biti kreirana prilikom instalacije i aktivna za vecinu servisa. Samo njeno stavljanje u folder license u verzijama gde nije integrisana nema nikakvo znacenje i nece vam funkcionisati. Tacno je da ce raditi sa vecinom servisa, kao sto drugar
@navigas kaze, i mapama, zgradama, TOI, raskrsnicama, reljefima i to je vecini korisnika dovoljno, ali ne i potpuno. Npr. ne rade, odnosno nisu aktivni *.fpa, *.fsp, *.hnr fajlovi, itd. Samo sa dodavanjem ostalih 7 licenci, bice pokriveni i aktivni svi fajlovi vezani za mape, sto mozete proveriti u meni/o programu/sadrzaj. Uostalom, tu je i tabela o kojoj smo vec vise puta pricali gde se sve moze videti, sta tacno pokriva koja licenca.
Da li ima prikaz semafora na ekranu ili ne, meni nije toliko bitno, ali slazem se da je za nekoga to bitna informacija. Samo vodite racuna, ako skinete odredjenu licencu, mozda vam odredjeni dodaci ili servisi nece biti u funkciji.
Nadam se da drugar
@navigas ovo nece pogresno protumaciti, naprotiv i da ce i dalje nastaviti sa svojim analizama. Pozz.