- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.282
Ta dva ux dodatka nisu za originalni skin nego za Pongo i Arimi.e ovako. isprobavao sam malo rad navigacije sa obavestenjima za kamere na huawei p8 lite sa originalnim skinom. u realnoj voznji kad se priblizava kameri samo se cuje zvucni znak beep i na ekranu se prikazuje vizuelno upozorenje kao i koliko metara ima jos do te kamere.
onda sam probao sa ux dodacima http://serbianforum.org/threads/igo...kin-branding-lang-voice-ux-poi.477944/page-84 post#839. u folder igo/ux sam obrisao spreedcams i ubacio prvo jedan a kasnije i drugi speedcams i isprobao ih u voznji. glas koji sam koristio je nevena. desava se to da navigacija upozorava recima da se nailazi na kameru, kao i vizuelno i koliko metara ima do kamere. mislim da dva puta ponovi da se priblizavam kameri. ali sa tim promenama javio se jedan drugi problem. evo i slika:
Pogledajte prilog 101139 Pogledajte prilog 101140 Pogledajte prilog 101141
to sam otkrio tokom voznje. dok nisam zamenio folder speedcams u ux folderu jednim od foldera speedcams koje sam gore naveo onda su znaci upozorenja prikazivani lepo iznad ogranicenja brzine kao na slici 1. nakon zamene foldera speedcams u ux folderu onda su znaci upozorenja preklapali ogranicenje brzine u portret mode, kao na slici broj 2, ali kad se stavi mob u landscape mode onda su znaci upozorenja opet iznad znaka za ogranicenje brzine, tako da mi nije jasno zasto se to desilo da kad se zameni folder speedcams onda znaci upozorenja preklapaju ogranicenje brzine.
Pongo speedcam.zip ux je 1.747kb
Arimi speedcam.zip ux je 3.406kb
Posto nisu za or skin mogu da se jave odredjeni nedostaci kao sto je prekrivanje znaka u portret modu i sl. Nesto dobies a nesto gubis, tako ti je kad budzis.
Ako zelis da sve radi kako treba oda koristi jedan od skinova Pongo ili Arimi pa onda nece biti takvih nedostataka.