iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
13.05.2013
Poruka
93
Vrati oba poi i privremeno skloni poi_petrol_by Pongo iz ux foldera. Zatim ubaci branding.zip u root iGO foldera i probaj. To je malo drugaciji prikaz ikonica pumpi, odmorista, restorana, servisa, itd.

Ubacio sam brending kako si opisao i dobio sam ikone i logo , ali su previse mali. Kako da ih povecam?
Screenshot_2017-03-13-11-02-04.png

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Ne znam da li si probao, ali ubaci u "ux" folder poi_petrol_by_pongo.zip sto je @WOB postavio u postu iznad.
Pre toga obrisi branding.zip
Na taj nacin dobijas veci logo.

Mada odlicno radi i sa branding.zip (hvala @akineki), samo su manji logo, pa ko sta voli :)

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Upravo tako, branding.zip ima manje ikonice i ne mogu se povecati, dok su sa poi_petrol_by_pongo.zip dosta vece, ali nisu odradjene za sve pumpe. Prednost branding-a je sto su pored pumpi, uradjene ikonice i za druge poi tacke. Inace fajl sadrzi i obe srpske tastature koje su ubacene uz pomoc drugara toda81.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Samo mi se ne svidja sto mi duplira i sa poi_petrol_by_pongo.zip i sa branding.zip (kao na prvoj slici) i sto se sa branding.zip pojavi ova mala pumpa zaokruzena zutim (druga slika)
dccb279515c817212c893eb793a4ffcc.jpg

a3f4e8b7a162aa7c0e38e5410c6e9d61.jpg

EDIT: Imam u poi folderu Srbija Contrast poi i Srbija HERE poi, zato se duplira logo pumpe

Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
POI Contrast, makar u Beogradu ima benzinske pumpe koje odavno ne postoje!?!

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Jeste zastareo. Ali i pored toga, pozicije ovih pumpi sto i dalje rade se ne poklapaju sa HERE poi. Negde je Contrast pogresio tacnu lokaciju pumpe, negde HERE, i zato duplira onako kao na slici.

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Resenje je jednostavno, izbaci Contrast poi, a ubaci Here i TomTom i neces imati dupliranje pumpi. Takodje, izaberi branding.zip ili poi_petrol_by_Pongo.

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
39
e ovako. isprobavao sam malo rad navigacije sa obavestenjima za kamere na huawei p8 lite sa originalnim skinom. u realnoj voznji kad se priblizava kameri samo se cuje zvucni znak beep i na ekranu se prikazuje vizuelno upozorenje kao i koliko metara ima jos do te kamere.

onda sam probao sa ux dodacima http://serbianforum.org/threads/igo...kin-branding-lang-voice-ux-poi.477944/page-84 post#839. u folder igo/ux sam obrisao spreedcams i ubacio prvo jedan a kasnije i drugi speedcams i isprobao ih u voznji. glas koji sam koristio je nevena. desava se to da navigacija upozorava recima da se nailazi na kameru, kao i vizuelno i koliko metara ima do kamere. mislim da dva puta ponovi da se priblizavam kameri. ali sa tim promenama javio se jedan drugi problem. evo i slika:

Screenshot_2017-03-14-03-33-47[1].png Screenshot_2017-03-14-01-10-19[1].png Screenshot_2017-03-14-01-14-03[1].png
to sam otkrio tokom voznje. dok nisam zamenio folder speedcams u ux folderu jednim od foldera speedcams koje sam gore naveo onda su znaci upozorenja prikazivani lepo iznad ogranicenja brzine kao na slici 1. nakon zamene foldera speedcams u ux folderu onda su znaci upozorenja preklapali ogranicenje brzine u portret mode, kao na slici broj 2, ali kad se stavi mob u landscape mode onda su znaci upozorenja opet iznad znaka za ogranicenje brzine, tako da mi nije jasno zasto se to desilo da kad se zameni folder speedcams onda znaci upozorenja preklapaju ogranicenje brzine.

Natrag