iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
624
@dilerik
U podesavajima>upozorenja>tacke upozorenja>Speedcam Voice - izabrati Russian (za audio obavestenja). U folderu speedcam postoji fajl prekrsajne kamere. Sto se tice zvuka, do sada nisam imao poblema sa "krcanjem", probaj da dodas u sys.txt sledece:
[android]
navigation_audio_stream=4
Hvala na odgovoru
Što se tiče audio upozorenja uradio sam sve kako je navedeno,ali neće,pa neće
Za krčanje sam ubacio šta si mi predložio,i nema nikakva poboljšanja
Jedino mi pomaže kad izbrišem sve ispod sound i ostavim samo ovo

csv_voice_enabled=1
ding_muted=1

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
Ako si folder nazvao iGO NextGen,tu bi trebao tražiti uzrok problema
Koliko je meni poznato ovo su iGO_Avic verzije,i tako treba da se zove folder
Nerazumem. Sa sajta sam skinuo instalaciju iGO NextGen 9.18.28.624772 i 9.18.28.610238.
Instalacioni fajl je zaista iGO AVICSYNC_9.18.28.xxxxxx.apk. Pa mi nije jasno šta treba da prepravim?

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Zaboravi to sto pise....da ne ulazimo sada u duboku tematiku AVIC (port) je isto sto i NextGen samo drugi okus da tako kazem. Razlike su najvise uočljive u grafičkom smislu. Kada je u pitanju sama funkcionalnost navigacije sve je tu.

Na osnovu tacnog naziva (adrese - lokacije) program povlaci sve, zato ne mozemo na svoju ruku davati nazive foldera jer tada program ne zna odakle da "povuce" ono sto mu treba.

Znaci na svom uređaju folder mora nositi naziv

Na kartici ili internoj memoriji root folder mora nositi naziv (nista manje ili vise):

iGO_Avic

a unutar njega se nalaze svi ostali file-ovi tipa

content
license
privdocs
save
screenshots
ui_nextgen
ux
branding.zip - NIJE NEOPHODNO
data.zip
sys.txt
iGO AVICSYNC_9.18.28.xxxxxx.apk

Znaci moguce kombinacije koje sam ja do sada sreo su:

iGO_Avic - Trenutno ovo je tvoja
iGO_NextGen
Gena_iCarNav

iGO -
u slucaju iGO PRIMO

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
To mi je jasno. Dali i u sys.txt u (folder) data_folder_name="iGO_NextGen" treba izvršiti tu ispravku u "iGO_Avic"?
Radoslavsto

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
@dilerik
Druze, probaj u udjes u podesavanja>upozorenja>tacke upozorenja>blizina za postavke upozorenja, pa tu odaberi tipove upozorenja, i za svaku tacku upozorenja mozes da testiras zvuk. Ako ti to radi, onda u folderu speedcam izbrisi sve kamere koje si dodavao i ostavi samo fajl prekrsajne kamere.txt koji je tu i bio, i trebalo bi da radi. Ako ne, onda deinstaliraj aplikaciju pobrisi sve foldere vezano za iGO (i nove i eventualno stare) i obavezno device.nng iz root-a, pa ponovo kopiraj i instaliraj moj paket i probaj! Pozz.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
624
@dilerik
Druze, probaj u udjes u podesavanja>upozorenja>tacke upozorenja>blizina za postavke upozorenja, pa tu odaberi tipove upozorenja, i za svaku tacku upozorenja mozes da testiras zvuk. Ako ti to radi, onda u folderu speedcam izbrisi sve kamere koje si dodavao i ostavi samo fajl prekrsajne kamere.txt koji je tu i bio, i trebalo bi da radi. Ako ne, onda deinstaliraj aplikaciju pobrisi sve foldere vezano za iGO (i nove i eventualno stare) i obavezno device.nng iz root-a, pa ponovo kopiraj i instaliraj moj paket i probaj! Pozz.
Kada testiram zvuk za bilo koje upozorenje ne dešava se ništa
Nije mi jasno zašto imaš npr.Bulevar Mihajla Pupina (palata Srbija)@BG u fajlu prekrsajne kamere.txt,tj.zašto ti stoji iza kordinata
Ja sam mislio da je dovoljno imati samo kordinate ubačene,a ne gdje se koja nalazi
Nisam iz beograda tako da mi kopiranje kamera u fajl prekrsajne kamere ne donosi ništa
Probao sam sa brisanjem i ponovnim instaliranjem aplikacije,brisanjem device.nng-a,ali bez uspjeha

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Sto se tice glasovnog podesavanja za kamere, proveri jos jednom da li ti je za glas namesten Ruski jezik, a vezano za prekrsajne kamere, ako nisi iz Bg, NS, ili Nisa, ne treba ti. Inace provereno radi i jedno i drugo 100%.

EDIT:
Proveri da ti slucajno zvuk nije utisan

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.278
Predpostavljam da je ovo samo apdejt za onu predhodnu verziju koja je objavljena

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Skin_Avicsync_by_pongo+ux_plugins_03_04.03.2016

Kod:
https://cloud.mail.ru/public/BE3C/pYZYio1yC

kompletno se briše stari ux za pongo skin i zamenjuje sa ovim.

Natrag