UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 26.09.2010
- Poruka
- 1.007
Moguće da si negirao pristup poziciji prilikom prvog pokretanja aplikacije. Idi u info aplikacije i proveri dozvole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne prevodi on nego pise kako zna. Na prvom njegovom postu sam zakljucio da je iz Makedonije. Nije stranac, nasi smo, cesto putujem u MakedonijuNe vidim da si igde postavio video šta si ti radio.
Praviš greške u pisanju koje upućuju na to da si stranac koj koristi loš prevodilac. Ako nije tako onda nemaš veze sa našim jezikom
Ova izdanja su instaliana jedno zilion puta na hiljade uređaja, bukvalno. Ako imaš problem, ili je do tvog telefona ili do tebe, treće nema
Sam softver ne može biti odgovoran za prijem GPS signala. To radi harvder uređaja, sistem i njegovi drajveri i korisnik podešavanjem

Problem pronalaska GPS signala:pa jos neznam gde gresim
Da, to je tacno imam udata sestru u Nis'u i trudim se da usovrsim Srpski jezik, za ostale poveznosti samo ni znamoNe prevodi on nego pise kako zna
Video instalacije
zaDa, to je tacno imam udata sestru u Nis'u i trudim se da usovrsim Srpski jezik, za ostale poveznosti samo ni znamo
Snimio opet i drugi video o celi postupak ali izgelda da sve je uzalud....ovo moze biti i seriozan problem kad neko napusti Srbija, pa dodje do situacija da nema signal i mape od trenutna lokacija.
Video instalacije

i korigujte "dpi" vrednost prema potrebama (i.e. 240 ili 360 ili "auto")[rawdisplay]
driver="gles_2_0_android"
dpi=480
screen_xy="auto"
base_dpi="auto"