iGO NextGen - Luna SKOCKANE VERZIJE

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.006
Moguće da si negirao pristup poziciji prilikom prvog pokretanja aplikacije. Idi u info aplikacije i proveri dozvole.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.297
Ne vidim da si igde postavio video šta si ti radio.
Praviš greške u pisanju koje upućuju na to da si stranac koj koristi loš prevodilac. Ako nije tako onda nemaš veze sa našim jezikom

Ova izdanja su instaliana jedno zilion puta na hiljade uređaja, bukvalno. Ako imaš problem, ili je do tvog telefona ili do tebe, treće nema
Sam softver ne može biti odgovoran za prijem GPS signala. To radi harvder uređaja, sistem i njegovi drajveri i korisnik podešavanjem
Ne prevodi on nego pise kako zna. Na prvom njegovom postu sam zakljucio da je iz Makedonije. Nije stranac, nasi smo, cesto putujem u Makedoniju :). Činjenica je da niti jedna druga navigacija ne brlja ovoliko sa gps signalom. Evo, kod mene isto, kad sam u stanu non stop trazi gps signal a cim izadjem na balkon pronadje ga. 2 minuta trazi, nekada 4 ali cim sam vani nema problema nikakvih.

WhatsApp Slika 2025-12-06 u 23.32.43_105c9114.jpgWhatsApp Slika 2025-12-06 u 23.32.43_3f3e8ecf.jpg

PS: Znam sta sada slijedi :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.301
pa jos neznam gde gresim
Problem pronalaska GPS signala:
Na novijim Android OS je primecen problem prilikom pronalaska GPS signala, kada je u pitanju iGO NextGen.
Trazenje satelita (GPS signala) traje previse dugo, ili nece uopste da ih pronadje, dok ostale navigacije kao sto su GMaps ili HereWeGo nemaju nikakav problem (odmah se konektuju, pronadju GPS).
U tom slucaju lokaciju uredjaja podesiti ovako:

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
33
Ne prevodi on nego pise kako zna
Da, to je tacno imam udata sestru u Nis'u i trudim se da usovrsim Srpski jezik, za ostale poveznosti samo ni znamo :)

Snimio opet i drugi video o celi postupak ali izgelda da sve je uzalud....ovo moze biti i seriozan problem kad neko napusti Srbija, pa dodje do situacija da nema signal i mape od trenutna lokacija.

Video instalacije

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
5
Za početak instaliraj "GPS Test" sa PlayStore, pa vidi šta pronalazi tu od GPS, Glonass... obično nađe 10-15 satelita. A imaćeš i kompas, što je dobro za planinarenje i prirodu, recimo. :)

Generalno sve to sa GPS loše radi ispod 3-5 ploča, nekad je i magla problem, tako da za prvi fix najbolje ga ostavi na tabli u autu bar pola sata, ne u garaži. Kod tebe vidim da je reg. prvi satelit a onda si iz nekog razloga odmah napustio app.

Probaj i opciju u SYS.TXT, posle možeš vratiti na 1:
[gps]
accuracy_workaround=0

zaDa, to je tacno imam udata sestru u Nis'u i trudim se da usovrsim Srpski jezik, za ostale poveznosti samo ni znamo :)

Snimio opet i drugi video o celi postupak ali izgelda da sve je uzalud....ovo moze biti i seriozan problem kad neko napusti Srbija, pa dodje do situacija da nema signal i mape od trenutna lokacija.

Video instalacije

Član
Učlanjen(a)
29.03.2010
Poruka
93
iGO LUNA -v9.35.2.153810 SKOCKANA VERZIJA - ANDROID

Ukljucene sve izmene i dopune skina, mapa, itd zakljucno sa 25.11.2025. od Hvala @pongo_skin_support.
Dodate lokalne mape, printscrenn igled

anigif.gif

Upakovane karte:
Albania
Austria
Basemap.gls
Basemap.glt
BosniaHrz
Bulgaria
Croatia
FYROM_MKD.
Germany
Hungary
Italy
Montenegro
Serbia
Slovenia
Switzerland

Downloads:
Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Član
Učlanjen(a)
29.03.2010
Poruka
93
NE RADI NA SAMSUNG GALAXY S24,25 ULTRA, PLUS I NA SVIM NOVIJIM ARM64 AArch64 (X64) arhitekturama
Za njih imate ovde iGO BASARSOFT 9.35.2.262743 13.01.2025

iGO NextGen - 7 u 1 - SKOCKANE VERZIJE - ANDROID
Modifikovano Hvala @pongo_skin_support 25.11.2025.
(Dodate lokalne maps, poi i speedcam)

anigif.gif

Spakovane karte
TomTom2024.12 i HERE 2025.Q2. Map. POI, SPEEDCAM

Albania
Austija
Basemap celi svet
Bosnia i Hercegovina
Bulgaria
Croatia
Finland
Makedonija
Germany
Hungary
Italy
Montenegro
Serbia
Slovenia
Switzerland

DOWNLOAD LINK:

Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Član
Učlanjen(a)
29.03.2010
Poruka
93
Ovo je za novije uređaje baziranim na ARM64 AArch64 arhitekturama

iGO BASARSOFT 9.35.2.262743 13.01.2025

Važno !!! testirano na Samsung Galaxy S24, S25 I A54 Android 16 . Radi savršeno odlično brzo bez ikakvih seckanja..
Stim da ne rade svi servisi, ali ko je navikao da ima iGO .

Ne vredi se vraćati na stari fon samo zbog navigacje!!!

Spakovane karte
TomTom2024.12 i HERE 2025.Q2. Map. POI, SPEEDCAM

Albania
Austija
Basemap celi svet
Bosnia
Bulgaria
Croatia
Finland
Makedonija
Germany
Hungary
Italy
Montenegro
Serbia
Slovenia
Switzerland!!!

DOWNLOAD:

Hidden content

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.006

Evo skockana verzija iGO NextGen (lično dekompajlirana i prerađena nešto malo) koja radi na Androidima novije generacije (verzijama), uključujući i najnoviju, normalno...
Verzija je moj nekakav hibrid od nekoliko iGO-eta al' radi, sadrži licence (licence su neophodne za ovu verziju!) za najnovije trenutno dostupne: HERE 2025.Q2 i TomTom 2024.12 mape i ostalo (fbl, ftr, fpa, fda, PFC itd...) !
Raspakujte, instalirajte i terajte!

Prilikom prvog pokretanja, omogućite sve zatražene dozvole koju aplikacija zahteva!!!! TMC ok (radi)!
Deaktivirajte Gugletov Play Protect - Ne ložite se da postoje virusi za linux platforme!
Ukoliko vam je meni aplikacije nesrazmeran, u sys.txt pronađite:
[rawdisplay]
driver="gles_2_0_android"
dpi=480
screen_xy="auto"
base_dpi="auto"
i korigujte "dpi" vrednost prema potrebama (i.e. 240 ili 360 ili "auto")
Pass arhive: serbianforum
P.S. pošto smo dobri momci, moram napomenuti: ova verzija aplikacije je samo za testiranje i, tobože edukaciju!
Sve radi ako znate da instalirate!
Na kraju: ko uspe da instalira dobiće nešto nalik ovome:
Screenshot_20251209-212013_crDroid Home.pngScreenshot_20251209-213740_iGO Navigation.pngScreenshot_20251209-214043_iGO Navigation.pngScreenshot_20251209-213705_iGO Navigation.png

SFSNarodu!
sfsn.png
logo2.png

Prilozi

• spetakl.jpg
    spetakl.jpg
    9,4 KB · Pregleda: 1
Natrag