Samo ja nisam Miloš B. malo sam se zezao sa vama.
Znaci ti si prevarant!
Lazno si se predstavljao profesorom, lazno si tvrdio da si pravoslavac, lazno si govorio da si crnogorac i pisao jekavicom, a pritom si sve druge ponizavao!
Ovim si dokazao da su moje tvrdnje tacne, i da je u vasoj crkvi 70% licemera, takvih kao ti!
Kopiram njegove tekstove uz njegovu dozvolu. I nas ima 4-5 koji to radimo, tako nije bitno.
Hoces reci da iza tvog profila stoji njih 4-5 koji pisu? Svaka vam cast! Imate misiju da trolujete!
Itekako je bitno ko stoji iza profila, jer kredibilitet onih koji ovde pisu je jako bitan, pogotovo ako neko sebe predstavlja autoritetom, i poziva sve druge da ga slede, kao sto ti radis!
I da smo matore babe koje raspravljaju o kolacima bilo bi bitno, jer neko moze i da se otruje nepaznjom! A ovde ne govorimo o trivijalnim stvarima, vec o onim koje mogu ugroziti i covekovu psihu ili cak necije zdravlje, i cak navesti osobu da oduzme sebi zivot ili da ubije nekog drugog zbog vere, kao sto ti huskas sve na nas, i izazivas mrznju i prema nama i odredjenim nacijama ili verama!
Dakle, bitno je! Jesmo li obicni ljudi koji nemamo nikakvu odgovornost i samo izrazavamo svoj licni stav, ili je ono sto pisemo u ime 'institucije' i govorimo to kao obrazovani sa autoritetom!
Ti si ovde lagao da si obrazovan i da imas autoritet, i time si pokusavao da das tezinu svojim recima i ljude pozoves da te slede u tvojoj mrznji prema nama, a poznato je da ljudi padaju na autoritete!
Zaista podmuklo!
Časnije bi za tebe bilo da si nam priopćio kako si "prva kurva Balkana", nego što si, s još 3-4, "kopirant Miloševih naprdanja".
Covek koji krade tudji identitet, koji laze i pretvara se da je profesor, obrazovan i kojesta, sebi daje za pravo da nas naziva nemoralnima i svakakvima.. Nasu crkvu optuzuje za licemerje, a vidi kako se on ponasa!? Laze i podmece!
I onda kaze da smo mi bedni!
Govori da smo mi licemerni?
Pokazao je ovim svo licemerjeje adventista! Nisam ja dzabe tvrdio da su adventisti 70% prevaranti i licemeri!
Samo si jedno zaboravio. Ti svojim pisanjem nisi svjedočio o našoj bijedi, nego o svojoj.
Tako je, bilo da je on Milos ili nije (jos gore ako nije), svo vreme je lagao! Od pocetka dolaska na forum!
Izmisljao je da je profesor, da je crnogorac, glumio je jekavicu, tvrdio da je pametniji i obrazovaniji od nas, da zna filozofiju i psihologiju, a sve ostale je ponizavao!
Zar takvoj osobi verovati?
Zar takva osoba ima pravo da moralise, i da druge naziva gresnicima?
Zar takva osoba moze govoriti o licemerju u drugim zajednicama, a sam je licemer?
NE MOZE!
A sto je najgore, on je ovim dokazao moju tvrdnju, da su adventisti u globalu licemeri, 70% je licemera u njihovoj crkvi, od kojih je jedan i on!