Idealan poklon za nju

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Pa ovako, ukoliko ste doticnu damu uverili 100% u svoju ljubav (ona ce sa sigurnoscu umeti da prepozna to) sasvim je nebitno da li cete za poklon izabrati parfem, cvece, cokoladu.... Najveci pokolon koji joj zapravo dajete je paznja i to je svrha poklona. Ukoliko ste naisli na onu pravu ona ce znati da ceni vas pokolon, vas trud u odabiru poklona. Ukoliko ste joj poklonili dovoljno vremena sigurno cete znati sta to ona voli tj. cemu bi se obradovala u odredjenom trenutku.
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
MasterCard, no limits... :blum3: Za one maštovitije, dovoljno je staviti šarenu mašnicu na glavu, zazvoniti i čekati ispred vrata. Prolazi, provereno... ;)
 
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Pokreće nas

[FONT=&quot]Ljubav kad je ona u pitanju.Ljubav prema velicini njenoj koja me ispunjava. Ljubav je energija koja širi, otvara, otkriva, deli, leci. Strah grabi i nagriza sve sta imamo a ljubav nam daje sve to. Strah drži zatvorenim, ljubav drži dragim. Strah zarobljava sve lepo sta je bilo, ljubav oslobadja. Strah nagriza nase verovanje, ljubav ublažuje, daje nam nadu. Strah napada, ljubav oporavlja. Svaka naša misao, reč i svako delo trebalo bi biti zasnovano na ljubavi prema dragoj nam osobi. Mi tu nemamo izbora, jer ne postoji nista drugo što bi se jos moglo birati. To izgleda tako lako govoriti jer ljubav nas drzi, jaca. Verujmo voljenoj osobi, snazi uma njenoj koji se vec masu puta pokazala kao jaki stop u vezi našoj. Volimo nasu odabranicu i budimo s ljubavlju uz nju jer ona nasu ljubav trazi, treba.
Mislim da je to najveći poklon koji ima trajnost.

[/FONT]
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Vrsta i veličina poklona treba da zavisi od povoda...i da li je bez povoda...meni su najlepši pokloni bez povoda..i obavezno da budu lepo upakovani...svakako poklon mi govori da je mom dragom stalo do mene...i koliko se bavio mnome..koliko je mislio na mene..a ne kad mu drugarice..sekretarice..prijateljice biraju....može i cvet iz bašte ili pored puta ali od srca...
naročito me obaraju s' nogu neobični pokloni..nesvakidašnje ideje.....ali nismo sve iste....
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
86
Ajde ljudi dajte predlozite sta da kupim devojcici za duzi niz godina, ne pada mi na pamet nista... Cena nije bas nesto vazna, predlozite nesto mozda uspem da iskoristim nesto. :)
 
Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
86
Ne znam ni sam kupio sam joj,sat, knjige, stvari... ne mogu da se setim neceg sto nisam :)
 
Natrag
Top