I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo što rijetki adventisti sedmog dana misle i kako razototkrivaju kasapljenje djece u u adventističkim "bolnicama".

Pogledajte prilog 124997
Za razliku od ovog adventista, koji u videu razotkriva vođe ASD koji su "izabrali Moloha i Vala", trojica adventista ovdje, tripo, Marko i Laodikeja, nemaju ništa protiv toga. Dapače, napadaju mene i sve druge koji razotkrivaju njihov "Molohizam".
Ja bih sa uzasom osudio ovo i da sam adventista, kao i one koji to podrzavaju. Kakve veze ima sto si adventista, pa i ad. crkvu bi osudio! Ja se i dalje pitam sta je sa njima da ovo podrzavaju?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Misa za koljače koji su i klali decu. To može samo kurva da obavi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Misa za koljače koji su i klali decu. To može samo kurva da obavi.

Fratar Miroslav Filipović zaklao 50 dece. To je duh bludnice.

Pravoslavlje će se raspasti i drago mi je zbog toga. Ko se s kurvom druži to ga sleduje.

Kurva i njene ćerke su u haosu.

Zdrmalo je i ogranak kurve na Kvarneru.

Tebi, izgleda, jako pojačalo terapiju s kurvama. Evo ti onda još o "kurvaluku":

1589449091976.png

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
KLANJE dece sa uživanjem, to samo može biti plod kurve iz Rima sa podružnicom u ZG.

Kurvina filijala u ZG.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
KATOLICKI I PRAVOSLAVNI GRESI SAKRIVENI OD STRANE STVARNOSLAPA.

Stvarnoslap je napravio zamenu teze, osudjujuci pogresne ljude za ubistvo dece.

Treba osuditi zene Pravoslavke i Rimokatolkinje koje se kurvaju pa onda idu lekarima da obave abortus.

Stvarnoslap to lukavo krije da bi sacuvao kredibilitet svoje crkve.

Ali on to nikada nece priznati, jer mu ne ide u prilog, jer ce mozda dobiti i javni ukor od nekog nadbiskupa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Stvarnoslap je napravio zamenu teze, osudjujuci pogresne ljude za ubistvo dece.

Evo tko ubija djecu:

Kada se zaposlenica Washingtonske adventističke bolnice požalila na problem s izvođenjem abortusa, dobila je popis katoličkih bolnica gdje se može prijaviti za zapošljavanje.

Adventističke bolnice ubile su više crnaca nego Ku Klux Klan u čitavoj svojoj povijesti.

Natrag