Hteo bih da kažem članu foruma...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da kažem Titu...

Moram da pokažem narodu, da i ja umem da kažem ponešto ''pametno''...:lol:
A osim toga, ''taktiziram'', hoću da ''navučem'' naive u svoj klub....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Znao sam da postoji "hidden agenda", ništa ti ne radiš spontano, sve ima neki "viši" cilj. stink. Ako, ako, pecaj naivne, kad ne misle. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Htela bih da kažem Titu...
Ma kakvi, ti kad ''porasteš'' ima da ''jedeš malu decu''...:lol:
A Delija je jako naivan, mnogo veruje političarima...stink.

Uf, sad me bacaš u moralnu dilemu, ne znam da li da shvatim ovo "proročanstvo" kao nešto pozitivno ili ne... :lol:

A Delija k'o Delija, naivčina i dobričina, vozaju ga razni političari, predsednici saveza, mesnih zajednica... Koriste njegovu dečačku naivnost i veru u lepšu budućnost... stink. Sad kad bolje razmislim, pa Delija ti je idealna "mušterija", ako od njega ne izbiješ par stotina zlatnika, ni od koga nećeš. yes3 :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad kad bolje razmislim, pa Delija ti je idealna "mušterija", ako od njega ne izbiješ par stotina zlatnika, ni od koga nećeš. yes3 :D

Htela bih da kežem Titu...
Ma nije ni on ''naiva'' kol'ko ti se čini...Sve sam pokušala, ali ne ide...Mnogo je Death uticao na Deliju, a Death je teška ''tvrdica''...Taj ti svako veče broji zlatnike pred spavanje i onda ih ''proguta'' za svaki slučaj...:lol:

p.s. Proročanstvo je u ''pozitivnom''...smislu...yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Htela bih da kežem Titu...
Ma nije ni on ''naiva'' kol'ko ti se čini...Sve sam pokušala, ali ne ide...Mnogo je Death uticao na Deliju, a Death je teška ''tvrdica''...Taj ti svako veče broji zlatnike pred spavanje i onda ih ''proguta'' za svaki slučaj...:lol:

Dobro, Death je veliki uzor Deliji, to je jasno, a dal su baš pričali o zlatnicima, nisam siguran... stink. Bogami, koliko je Death sakupio zlatnika, teško da ih može "progutati". Čovek štedi za neku pametnu kupovinu, ako se pojavi u SF shopu, a ne da troši na ova boldiranja, podvlačenja itd... stink.

p.s. Proročanstvo je u ''pozitivnom''...smislu...yes3

Ma ne znam dal je dobro za "varenje", ta "mala deca"... :lol:

Natrag