Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da pitam Death-a, da li sme da se kladi sa mnom u 500 zlatnika, da će Zvezda pobediti u četvrtak sa 2:0? :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hteo bih da pitam Death-a, da li sme da se kladi sa mnom u 500 zlatnika, da će Zvezda pobediti u četvrtak sa 2:0? :D

Ima još vremena do četvrtka...svašta može da se desi a i ne bih da se kladim protiv Zvezde čak i kad znam da će sigurno da primi gol :dont-know:
A pitao bih Deliju da li njegov optimizam proizilazi iz humorističke emisije Milojka Pantića ili stručne analize SOS kanala stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ima još vremena do četvrtka...svašta može da se desi a i ne bih da se kladim protiv Zvezde čak i kad znam da će sigurno da primi gol :dont-know:
A pitao bih Deliju da li njegov optimizam proizilazi iz humorističke emisije Milojka Pantića ili stručne analize SOS kanala stink.
Milojko za mene ne postoji, od kako je prešao u stranku onog balavca kokainskog pogleda. stink.

Nije ni Sos kanala analiza, razmišljaj svojom glavom, to je moja deviza. stink.
Znači ne smeš da se kladiš, mislim da je ipak to što ne želiš da rizikuješ zbog zlatnika. :D Bolje da sam Dum ponudio, ona bi rizikovala. :D stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Milojko za mene ne postoji, od kako je prešao u stranku onog balavca kokainskog pogleda. stink.

Nije ni Sos kanala analiza, razmišljaj svojom glavom, to je moja deviza. stink.
Znači ne smeš da se kladiš, mislim da je ipak to što ne želiš da rizikuješ zbog zlatnika. :D Bolje da sam Dum ponudio, ona bi rizikovala. :D stink.

Neću da ti bezveze uzimam zlatnike pa da propadneš ko Dum i da posle na svašta budeš prinuđen radi povraćaja istih :beee:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da kažem Dathu u Deliji...

TCTCTCTCT...Kakve ste kukavice, ja sam sve svoje zlato ''uložila'' doduše bespovratno...:lol: ali sam imala ''petlje'', vi ste ''kukavice''...:beee:
''Ležite na zlatu'' a nećete da se kladite na samo 500 zlatnika...:???:
I posle se pitate, što sam ja POPULARNA :yea:...Zato što je nas ''ovakvih'' ..malo...Ja sam ''raritet''...ovakvih više nema...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Ja želim da se kladim, ali Death neće, odbio je moju ponudu.:D Znam da nemaš mnogo zlatnika Dum, ali ako želiš da rizikuješ, ista ponuda važi i za tebe. :D

I posle se pitate, što sam ja POPULARNA :yea:...Zato što je nas ''ovakvih'' ..malo...Ja sam ''raritet''...ovakvih više nema...:lol:
Ma mi se pitamo zašto Dum tvrdi da je popularna :dont-know:, a nema fanova da napuni ni peterac Marakane. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja želim da se kladim, ali Death neće, odbio je moju ponudu.:D Znam da nemaš mnogo zlatnika Dum, ali ako želiš da rizikuješ, ista ponuda važi i za tebe. :D
Htela bih da kažem Deliji.....
Neću da se kladim..I ja isto mislim da će Zvezda pobediti sa 2:0, pa je besmisleno da se kladim...:bfghb: :lol:
Pusti Deatha, ne znam da li sam ti rekla, ali knjigu ''Tvrdica'' su napisali njegovi daleki preci...Taj ti je škrrrttt, samo tako stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Htela bih da kažem Dathu u Deliji...

TCTCTCTCT...Kakve ste kukavice, ja sam sve svoje zlato ''uložila'' doduše bespovratno...:lol: ali sam imala ''petlje'', vi ste ''kukavice''...:beee:

Dum, tvoje potrošeno zlato je samo posledica zanesenosti slavom. Htela si da kao mnoge zvezde iz pomodastva imaš veliko poštansko sanduče ne hajući da li će ono da funkcioniše. Sad gledaj koliko si teška :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, tvoje potrošeno zlato je samo posledica zanesenosti slavom. Htela si da kao mnoge zvezde iz pomodastva imaš veliko poštansko sanduče ne hajući da li će ono da funkcioniše. Sad gledaj koliko si teška :lol:
Htela bih da kažem Deathu...
Ma ima da funkcioniše, taman uzela keser i klešta i razvalila ''đubre''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Marsovki da je jako zahvalna za zasmejavanje... :mrgreen:

Hteo bih da kažem Dum da ne pametuje po "bitnim" delovima foruma nego da sa oblaka siđe do Slobodnih/Spam tema. stink.

I hteo bih da kažem Sendi da se malo aktivira, mnogo ćuti. stink.

Natrag