Hteo bih da kažem članu foruma...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Blago Zonketu kad je imao bejbisikterku :cry: ,ja nisam imala ni ko da mi bajke cita :cry:

Moram da kazem da sam pocela da pazim kako otvaram pastetu ,frizider ,ves masinu ,mesni narezak i sve cega se latim jer sam pocela da strepim da mi ne iskoci jedna persona .wacko2:vorred:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
yes3

Ukoliko se dogodi da mi iskoci iz pastete ili odakle god ,resila sam da mu se od sada obracam kao da mi je tata ,eto bicemo na relaciji roditelj -dete .:dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Blago Zonketu kad je imao bejbisikterku :cry: ,ja nisam imala ni ko da mi bajke cita :cry:

Moram da kazem da sam pocela da pazim kako otvaram pastetu ,frizider ,ves masinu ,mesni narezak i sve cega se latim jer sam pocela da strepim da mi ne iskoci jedna persona .wacko2:vorred:

Ne brigaj ništa slobodno otvaraj, on je u Cipiripiju.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma to za bejbisiterku sam slagao...Znaš kako...kad se popneš na binu i uzmeš KaraOs ne znaš gde si od tremiranja pa lupaš razne gluposti...Ali kokičar je istina istina i samo istina.
Evo za danas jedna dobra pesmica sa predivnim vokalom...Dižu mi se malje na grudima kako peva đevojka.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ma on to komparativno ,poredjenja radi ...da docara filingz ...inace bukvalno je izdepilisan ... :lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Gejofeminizam
Z%20muskarci-depilacija.jpg

Normalno bivstvovanje
1967110674b7436ea48842234076233_extreme.jpg

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Sredila te zena Zonke ,samo tako .:yea:

Lako se stize iz gejofeminizma do normalnog bistvovanja a obrnuto jos lakse ... kada smo dosli do te teme ne mogu da ne podelim sa vama jednu pricu .

Komsija ,hirurg iz kraja, ozenio pre izvesnog vremena medEcinsku sestru ( nije u pitanju nijedna od ovih nasih iz dr mr ordinacije ) koja je u ono vreme bila neka vrh riba,drzala do sebe ,uvek sreDZena bila ,nasmikana ,nafurana ,namirisana ,sve sve ...skoro ,pocese da ga vidjaju bez nje i pitali ga sta se dogodilo ,gde mu je bolja polovina ...a on jadnicak rece "oterao sam je ,smucilo mi se da zivim sa dlakavim majmunom " :lol:

Ova poucna prica ,zapravo govori o vecini zena koje nakon udaje zapuste sebe misleci da su ostvarile svoj zivot ,nasle coveka svog zivota i koje su opusteno preuzele ulogu i lik domacice koja kuva ajvare sa keceljom oko struka i nema vremena da isfenira kosu...a kroz izvesno vreme krenu da kukaju sto ih muzevi varaju ...:acute:

Poslednja izmena:
Natrag