Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Zahvalio bih se svima kojima sam se zahvalio putem istoimene opcije kada su me nasmejali. Takođe pozdravljam svoju tetku,babu,strinu,svoju vaspitačicu,bejbisiterku,prodavca kokica iz '98 koji me je okrepio kada sam lupao u šerpu sa ocem i dedom zarad boljih vremena.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Zahvalio bih se svima kojima sam se zahvalio putem istoimene opcije kada su me nasmejali. Takođe pozdravljam svoju tetku,babu,strinu,svoju vaspitačicu,bejbisiterku,prodavca kokica iz '98 koji me je okrepio kada sam lupao u šerpu sa ocem i dedom zarad boljih vremena.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dobro došla Piggy, falilo je tvojih komentara ovde! Jel' bilo kakvih "žrtvi" na moru, mladih i zelenih? :blum3:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Htjela bih da kazem San Andreasu..moze on biti dobar samo kad hocesmile3...malo se ponekad cini zadrt ali nije on to:acute:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Dobro došla Piggy, falilo je tvojih komentara ovde! Jel' bilo kakvih "žrtvi" na moru, mladih i zelenih? :blum3:

Jok bre, išla malo da osunčam guzu a budala mi preko glave i ovde.

Džabe ste duvali u pištu.

Natrag