Harem ima moj saborac Tito. On je temu ''šta biste rekli osobi iznad da se probudite nje'' pretvorio u svoj lični harem i stekao velike simpatije kod žena. Kad god je tamo, njemu se diže popularnost na forumu. :mrgreen: Malo se zezam sa njim. Cenim i respektujem ja njega, nisam se okomio niti imam nameru da ga za*ebavam, on je već je*eno za*eban lik. :lol:
Što se tiče Sendi, ona svakog dana dobija kanonadu mojih pohvala. :mrgreen: Toliko me inspiriše, da želim da je opevam u najlepšim ljubavnim kanconama. :mrgreen:
HTC-u bih želeo da kažem da ima raznih mangupa. Ovi o kojima on priča su nabeđeni mangupi, i pred takvima nemoj da saginješ glavu, što se više povlačiš, to su ovi dripci agresivniji. Tito je u pravu, biće nešto od tebe. Kvalitetan si ljudski materijal a i vreme radi za tebe. Još ako mi kažeš da si Zvezdaš, dobićeš od mene veliki aplauz. yes3 Hvala Bogu, da u ovom današnjem svetu, još uvek ima lepih devojaka koje možeš osvojiti bez puno love i dobrih kola. Nisu sve iste. Tu grešiš. A što se tiče bogastva, šta to vredi nekima kad ne mogu da dovedu u red svoj truli život. I sam verovatno znaš da se neke od najbogatijih i najpoznatijih praznoglavih manekenki leče od narkomanije, razne silikonske pevačice od alkohola a ima još dosta primera. Porodica, zdravlje, znanje, su najveće bogastvo koje čovek može da poseduje. yes3
Drugarici Mars bih želeo da kažem da je sa našim klanom sve u redu. yes3 Tito te je već pozvao, a pozivam te i ја, da učestvuješ u ovoj našoj igri, kolariću-paniću, pletemo se samiću. :lol: