Neka Sendi, neka je što duži, kada legne sve se to izravna, da mu ne gledaju žene u nos kad ih zainteresuje koliki mu je ponos, nego u ... karakter.
Tito tvoje riječi kanda provejavaju ljubomorom ali nema razloga za brigu, Delija je tvoj saborac i ja ti nisam konkurencija, moje nisli, želje i htijenja su usmjerene prema suprotnom polu. Mnogo veća opasnost ti prijeti od Sendi po tom pitanju, vjeruj mi. Delija je već blanširan a uskoro će da ga obari potpuno.:lol:
Ma opasna je to ženska Ruse. Ona bi najradije da me pretvori u loptu i da me tumba kako ona hoće. :mrgreen:
Ali neka ona mene grdi, neka se sprda sa mnom, ja ću nju i dalje da volim. :give_heart::mrgreen: A i imam set konkretnih mera, kako da je dovedem u red. :mrgreen:
Sendi, ti se me danas razočarala.warningNijedna pohvala na moj račun. Mnogo sam razočaran, i ove moje reči izlaze iz moje ranjene duše. :mrgreen: I zamolio bih te da neke naše intimne razgovore, ne iznosiš u javnost. :mrgreen:
Bond Girl bih želeo da kažem da nije Tito tako dobar čovek kako ona misli. Od skora si na forumu, pa evo ja ću te malo bolje upoznati sa njim;
Problematičan i opasan tip. Hvalisavac, koji je umislio da se oko njega svet okreće. Samozaljubljen u svoju pojavu. U poslednje vreme se razuzdao, bahato se ponaša a voli i da mrsomudi. :mrgreen: Sklon kriminalnom ponašanju, i ima želju da ljudima uteruje strah u kosti.
Ja sam dugo na forumu, dobro ga poznajem, tako da ti je moj savet, da obratiš pažnju na njega.
Moram još jednom da napišem da se izvinjavam na neke greške u pisanju, od pre 2-3 dana sam prešao na Serbian Latin. :mrgreen: