Darth potpuno se slazem sa tobom. Taj Raslov prevod (pre je opis a ne prevod) je njihovo pomagalo u kom ponekad mogu naci svoju ideju, ali ne i u originalnoj Bibliji. Zanimljivo je da oni uopste ne poznaju Bibliju. Kada smo diskutocvali o duzini Hristovog boravka u grobu, prilozio sam iz njihov prevod koji nije iskvare, is to pise da je razapet u petak u subotu je proveo u grobu a u nedelju je vaskrsao. Kad sam im to podneo, jednostavno su pobegli.
Pre oko dva meseca dosao je jedan koji je 11 godina JS zato sto se ozenio devojkom iz njihove sredine. Ponudio mi je da mi drzi biblijske casove, sto ja rado prhvatam. Medjutim, ja sam ga zamolio da mi pronadje odgovor na pitanje: "Znam da ste ucili da je svaki dan stvaranja trajao 7000 godina i da je od Adama poceo sedmi dan Bozijeg odmora, na osnovu cega ste odredivali datume 1984, 1914,1925. i 1975. Posto se od prorecenog nista nije isounilo, da li jos uvek ucite da je dan stvaranja trajao 7000 godina. Ako ste to priomenili zeleo bih da znam kakao sada ucite."
Otisao je i vise se nikad nije pojavio. On je svakako od staresina trazio da mu to objasne, a kad su oni videli kakvo je pitanje, naredili su mu da vise ne dolazi pod moj krov.