- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Od kad je Shone pravoslavac??? I da jeste rodovi mu nisu nacionalisticki!
Poceo si da se bavis izmisljotinama i to gadnim!!!
Ja sam Katolik, sin Rimske Una Sancta. Ali to ne znači da Pravoslavlje ne volim i poštujem. Isti nam je Otac, ista Majka. Kako onda da ne osećam ljubav prema braći?
Laže, ali to ide sa adventizmom.
Čemu ovakve gnusne laži , Darth nacijonalista , za što ga optužujete toje sramota , dasam nanjegovom mjestu bivas prijavila uredništvu, sramvas bilo
Nacionalista? Po čemu sam ja nacionalista? Da ih prijavljujem? Pa da budem podlac kao EGWisti?
Ti si ili slep ili ocajan. Nikakav nacionalizam i nikakvu mrznju prema bilo kojoj naciji ili drzavi niko nije izrazio. Naravno da se u pojedinim drzavama nalaze koncentrisani odredjeni satanisticki centri a to su amerika i naravno nemacka, to je zapad u globalu, to su sve one zemlje koje je Milos velicao kao protestantske. Neka nadje da li je satanizam vise zastupljen kod nas, naravno da nije! I zasto bi neko ko je to izjavio bio nacionalista? Nego ti si ocajan.
Ne, on niti je očajan, niti slep. Mržnja prema Crkvi, "ljubav" prema lažnopj proročici ga je u toj meri zaslepela da je spreman da lažno optužuje. No ja mu praštam, u toj meri da sve što je rekao za mene, za bilo koga ovde, za Crkvu, ide njemu na krivicu pred Bogom.
Da pojasnim još nešto, ja SAD ne mrzim, kako bih i mogao. Ono što ne volim i prezirem je Protestantizam i Bibliolatrija koji Hrišćanstvu čine zlo veće nego što iko može da zamisli.
Što se tiče Nemačke, za nju zaista nemam dobro mišljenje, i zaista stojim iza svega što sam o istoj rekao. Sva zla su potekla iz nje, pa i ovo današnje pretvaranje Evrope u islamsku koloniju.
Očajan je mire, očajan. Koliko god se pravili ludi, adventistima ovdje je posve jasno da istinu o sebi ne mogu više kriti. I što god oštrije nastupaju, time pokazuju da su sve očajniji.
Ne samo ovde. Očaj adventista je vidljiv i na drugim mestima. No, to me nije briga. Na lažima i očaju su nastali, tako da.
Cudo da nisi pomenuo vlasku, jer je ona centar magije i satanizma na balkanu i u Srbiji, i nema drzave gde ima vise satanizma nego u Vlaskoj.
Ne znaš ti ni šta je satanizam, da znaš pobegao bi iz tvog kulta glavom bez obzira. No to nije moj, nego tvoj problem.
Da ne bih više odgovarao na ove optužbe i bespotrebno zatrpavao temu koja se kao i sve zahvaljujući sledbenicima kontradiktorne manipulatorke pretvaraju u niz rasprava i odgovaranja na laži i mržnju, postavljam nešto u skladu sa temom.