Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne znam da li neko slusa ovo, ali ja ponekad slusam kad mi dodje, pa evo postavicu ovde mozda se nekome svidi... Christian metal je heavy metal sa hriscanskom porukom. Christian metal (hriscanski metal) je vise koncept nego nov zanr zato sto nema specificne muzicke karakteristike. Evo jednog christian metal benda:
Da ne bih postavljao sve pesme od ovog benda, evo track list albuma "To hell with the devil":
"Abyss (To Hell with the Devil)" – 1:21
"To Hell with the Devil" (M. Sweet, Robert Sweet) – 4:08
"Calling on You" – 3:59
"Free" (M. Sweet, R. Sweet) – 3:44
"Honestly" – 4:10
"The Way" (Oz Fox) – 3:37
"Sing-Along Song" – 4:21
"Holding On" – 4:16
"Rockin' the World" – 3:30
"All of Me" – 3:11
"More Than a Man" – 4:35
Moje licno misljenje u vezi ove muzike:
Zamislite Isusa Hrista nasminkanog i obucenog kao da je izasao iz podzemlja i peva ovakvu vrstu muzike?
Upravo tako oni izgledaju.
To je ismejavanje Boga.
''Hriscanski Heavy Metal''..
Da li su ovi ljudi uopste Hriscani? Ne nisu, nego se pretvaraju.
Ono sto je jednako ovakvim postupcima jeste u stvari slavljenje satane na satanistickim obredima -gde oni pevaju cak i ''Hriscanske pesme'' iz pesmarica da bi se rugali Hristu.
Kada ''neposveceni ljudi izvode Hriscansku muziku'' i jos su tako obuceni da odaju cast satani a ne Bogu, time se izvrce ruglu citava Hriscanska poruka. A Bog se predstavlja smesnim.
Dakle satanisti nemaju nista protiv ni da pevaju o Bogu, ako ce ga to ismejati, nisu bitne samo reci , vec i ponasanje i izgled, jer je to ono sto danas salje poruku preko medija, cak i mnogo vise..
Muzika je cin Bogosluzenja, i treba biti jako oprezan sta se slusa, prvenstveno zato sto je vecina muzike danas usmerena da zatruje um.
Muzicki zanr nema ovde mnogo veze, vec ko su oni koji poruku salju i na koji nacin je prezentuju.
Dakle prijatelju, budi oprezan i malo razmisli o ovome..