Šta je novo?
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.791
NE ČISTITE ZBOG REZULTATA!

15c88a.jpg


Hew Len:

“Vi ne čistite zbog rezultata! Ne kažete Božanstvu: “Čuj, bole me leđa, daj sredi mi to!” Ne radi to na taj način! Ho’oponopono znači ispraviti grešku. A greška je neprekidno odigravanje sjećanja. Vratite se samo natrag, natrag… sve dalje i dalje, majku bole leđa, oca bole leđa, njihovog oca, pa njihovog… Mi dakle želimo stići do tog početka, do jezgre koja stvara bol u leđima! A riječ je samo o podacima koji se vrte u podsvijesti!

Što se događa u meni da imam iskustvo unuka koji ima rak? Što se događa u meni da radim s pacijentima koji su ubojice i silovatelji? Dakle – što se događa u meni, a ne – što s njima nije u redu! Oni su savršeni! Podaci su ti koji nam daju takva iskustva i to čistimo! Samo Božanstvo u vama to može učiniti, intelekt ne može! To treba biti jasno podvučeno. Intelekt nije taj koji rješava probleme. On započinje proces, ali ga ne rješava u konačnici.
Svi smo povezani s jednim Izvorom i taj Izvor može čistiti, On je sposoban učiniti preobrazbu. Dakle, On uzme pogrešku, preobrazi je, pročisti, i vrati natrag kao Nulu.

Vaša sjećanju su svačija sjećanja. To znači da su svi zaglavili! Potežemo jedan drugog za rukav u toj zaglavljenosti, sve dok jednoga dana netko ne kaže: “Hej, pa čekaj malo! Ja to mogu otpustiti!”. Tada ta osoba čisti i Božanstvo pošalje sve to u Prazninu i vrati natrag svima, ne samo njoj! Izbriše to sjećanje u toj osobi i svima koji ga imaju! Presječe vezu što vas drži zajedno zaglavljene i svi ste slobodni! Dobit ćete točno ono što vam treba direktno iz Božanstva! Jer je netko voljan biti 100% odgovoran/a. Pa pogledajte to! Sve što je potrebno je samo jedan od vas i svima će biti dobro! Tolika je vaša moć! Zar to nije čudesno?”

Prijevod: Neno Lubich
(Hooponoponotehnika.com)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.791
KAD IMATE U RUKAMA DIJAGNOZU, REŠENJE O OTKAZU ILI NEPLAĆENE RAČUNE, ZNAJTE – VI NISTE TAJ PAPIR

maslac48dak8ccb0.jpg


Dragi moji, prvi put objavljujem neku moju HO priču i nadam se da će mnogima značiti i da će pronaći ljubav i radost u svom srcu koju sam ja i koja mi je donela nesagledivu zahvalnost.

Naime svi mi smo sa HO preuzeli odgovornost za sve što se događa nama i u nama. Tako sam ja u petom mesecu bila na redovno godišnjem ginekološkom sistematsom pregledu i nakon dve nedelje su stigli rezultati za koje mi je doktorka rekla da je malo reći da je ne raduju jer je PAPA test četvrta grupa (žene znaju šta to znači), a pronađene su i brojne atipične ćelije dubinskih slojeva. Meni je to bilo kao da mi priča o nekome drugom a ne o meni jer niti jednog trenutka nisam osetila ni najmanji nemir. Pitala sam da li je moguće da uradim ponovo analize i dobila sam uput za bolnički centar u drugom gradu. Uz sve čišćenje i potpuni mir u sebi ja sela sama u auto i otišla na te testove, a lekari onako obazrivo mi objašnjavaju da bi oni pored tih analiza uradili i biopsiju i još jednu analizu čije ime ni tada nisam mogla da ponovim. Ja sam im opet tako krajnje obazrivo rekla da ako već ležem na stolicu za pregled za jednu analizu nemam ništa protiv da urade i sve ostalo što smatraju da treba. Tu sam već i njih zbunila, jer su mi objasnili da većina žena tu već kreće sa nizom pitanja ili su u panici. Ja sam nastavila da čistim i čistim i čak i kada su mi rekli da biopsiju moraju da urade bolnički a ne ambulantno, ja se pobunila jer sam došla sama kolima i ne želim da ostajem u bolnici, pa sam pristala da je urade bez ikakve anestezije. To je jedino i uz čišćenje bolelo, ali verujte ni malo strašan bol koji traje već samo jak trenutni bol. Onda su u mene stavili metar i po gaze, dali broj telefona patologije i rekli da zovem za 10 do 15 dana, dali otpusnu listu, a da nisam ni ležala u bolnici, i sela u auto (do duše sedela sam postrance) i vratila se kući, presvukla i otišla na posao. Sve to bez da sam i jednog trenutka pomislila da bi išta loše moglo da mi se dogodi. Bilo je veoma mučno čekati rezultate toliko dugo, ali ne meni već ljudima oko mene. Pokušavali su da ne pominju i ne zapitkuju, ali sam im videla u očima.da imaju muku, pa sam i to čistila da i oni pronađu bar deo mir a koji sam ja imala.

Onda su došli i rezultati i kada su počeli da mi ih tumače jezikom sa Sanskrita odustala sam od daljeg interesovanja već pitala šta sledi u takvim situacijama i rekli su operacija grlića materice. Onda još jedno iznenađenje i za mene i sve oko mene, a to je odabir bolnice za operaciju. Naime u našem regionu je jedan klinički centar i dve bolnice u koje možemo da odemo sa uputom od lekara našeg Doma zdravlja i od te tri opcije odaberem najmanju i najdalju bolnicu, a ne znam zašto. Pri tom ne poznajem ni jednog lekara u toj bolnici niti nekog od zaposlenih, a ni nekog meni bliskog ko je bio u toj bolnici. Mene je nešto jednostavnonešto vuklo da odem tamo. Nikome nije bilo pravo što sam tako odlučila, ali sam ih uveravala da će sve biti u redu i tako je i bilo.

Izdešavale su se još neke krajnje neobične stvari koje su možda samo meni značile još veću potvrdu da sam zaista vođena i da kada sam potpuno prepuštena osećaju da sam voljeno Božije dete, da mi tada stiže sva moguća pomoć.

Pored toga istovremeno dok sam još bila u bolnici meni je samo prošla misao da napuštam posao i to znate onaj osećaj: “Slatko ću ostaviti sve to!”. Bilo mi je čudno pa sam malo razmišljala u tišini očekujući neki odgovor i čistim, čistim i shvatim (mada mi se nije javio nikakav glas) da me je taj posao potpuno izjedao i da to definitivno nisam ja, a da ga radim samo zato što moram nekako da izdržavam porodicu. Tada sam shvatila da bi mojoj porodici bilo draže da sam ja zdrava i živa nego da radim neki posao koji donosi para toliko da se poplaćaju tu i tamo neki računi. Tako ja prvi put u životu napustim posao a da ne da ne znam šta ću raditi, već svesno ne želim da radim ništa, za sada baš ništa. Niko opet ne veruje šta mi se dešava, ali valjda tolerišu zbog “mog stanja”, jer znaju da sam uvek nešto radila i da ne mogu da ništa ne radim. Prvi put ne tražim posao i eto ČUDA – stužu ponude za posao i to dve. Kako simpatično!

Tačno mesec dana nakon operacije su završene pato-histološke analize odstranjenog mi grlića materice i ponovo malo zbunjeni lekari. Sada nakon operacije neočekivano dobri rezultati. Kako? Zašto? Meni simpatično i čistim, čistim, a oni mi objašnjavaju, pola ponovo ne razumem i da želim, i zaključak rezulati su u trenutku operacije bili tek da mi nisu operaciju radili za džabe.

Verujte, ne znam da li će nekome značiti nešto ova moja priča, ali ono što znam je da su mi svi lekari rekli da sam na operaciju rekli da sam došla kao kod manikira, na šta sam im rekla da su mogi slobodno i to da urade bila sam na raspolaganju. Pitali su se da li je do mog uma stizalo išta od onoga što su mi govorili, a nisu znali da je stizalo i DALEKO, MNOGO VIŠE. Na kraju su završili time da će me sigurno pamtiti i da bi želeli da bar godišnje imaju jednu takvu pacijentkinju.

Moja je želja da svi vi koji imate u rukama dijagnozu, rešenje o otkazu ili neplaćene račune znajte VI NISTE TAJ PAPIR. Ja sam gledala u hrpu papira sa imenom Sanja Ćirković i rezultatima analiza koji u prevodu znače “nije dobro”, dugo sam gledala i nigde nisam našla sebe u njima. Ja nisam ni na jednom papiru čak ni na onima sa mojim imenom.

Čistite ( ja sa VOLIM TE) i samo verujte da je sve dobro, sve je čak savršeno dobro, samo ako pustimo da nas vodi Božija ruka, srca nam ispuni Božija ljubav. Onda je sve toliko dobro da jedva čekam novo iskušenje koje će mi pokazati koju još lekciju treba naučiti, ali sa radošću u srcu jer nisam sama.
Dragi moji, najdraži, samo se opustite i otpustite sve što vas drži u bilo kakvom grču jer tada stiže pomoć koju nazivamo ČUDOM.
Volim vas sve…

– Sanja Ćirković
(Hooponoponotehnika.com)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.791
IMATE MOĆ ODABRATI NULTU FREKVENCIJU
MK522c8.pngDoista mislite da imamo slobodnu volju?

Vjerujem da imamo moć slobodnog izbora, a ne slobodne volje. Zašto? Zato što mi nismo nikada stvarno slobodni. Mi spavamo, živeći na automatskom pilotu, dopuštajući našim programima da izaberu za nas. To činimo na podsvjesnoj razini, tako da nemamo pojma da to radimo. Mislimo da je kontrola u našim rukama, ali istina je da to nije tako.

Koji dio nas misli da upravlja, koji dio nas odabire? Da li taj dio stvarno razumije ili zna kako da učini najbolje izbore za nas? Ne mislim da je to tako.

Naši izbori su na temelju naših iskustva iz prošlosti, naših sjećanja i programa, na svim onim uvjerenjima, strahovima, mišljenjima i presudama koje su pohranjene u našoj podsvijesti.

Ako mislite da imate moć slobodne volje, razmislite o tome još jednom. Istina je da ste uvjetovano biće, da dopuštate da vaša sjećanja i vaši programi odluče za vas. Ono što stvarno kontrolira vaše izbore su svi podaci prikupljeni u vašoj podsvijesti. I kao računalo napunjeno beskorisnim starim programima, vi ste izloženi na milost i nemilost vašeg neispravnog softvera.

Mislim da nemamo slobodnu volju!

Tu dolazi do izražaja moć slobodnog izbora. Možete slobodno odabrati da reagirate uvjetovani svojim starim sjećanjima što se ponavljaju ili “Otpustiti i dopustiti Bogu” i doći u Nultu Frekvenciju – Zero Frequency® gdje dopuštate lnspiraciji (koja dolazi samo od Boga ili svemira, više sile) da pronađe savršena rješenja i odgovore za vas.

Istina je da je sve uvijek savršeno. Ono što nazivate svojim problemima su savršena iskustva koja ste sami privukli sebi kako bi postali bolji i jači, budniji i svjesniji. Kada prihvatite da je sve savršeno, da niste sami, kada otpustite i date dopuštenje onom dijelu vas koji zna bolje, inspiracija će doći.

I upravo u tome je Istinska čarolija!

Otpuštanje može biti puno lakše nego što mislite. To se može učiniti jednostavno odbijanjem da se uključite i ponavljanjrm “hvala” ili “volim te” u vašem umu.

Stoga, kad god vas zadese nesretni događaji, jednostavno izaberite “hvala” ili “volim te”, znajući u svom srcu da je sve blagoslov.

Ovo je često još jedan način da kažete ili pokažete svojim nedaćama drugi obraz, obraz ljubavi.
Morate naučiti vidjeti iza vela iluzije, jer način na koji vi vidite svoj život i sve u njemu neizbježno je veoma ograničen. Nagrade dolaze kada ste spremni otpustiti. Tek kad otpustite, vidjet ćete veliku sliku.

Kada počnete vježbati i uđete u Nultoj Frekvenciji – Zero Frequency®, sve manje i manje ćete reagirati i uključivati se, imat ćete manje mišljenja, prosudbi, očekivanja i uvjerenja. Jedan od načina da otpustite je kazivanjem “hvala” ili “volim te”. Čišćenje je poput dugmeta za zaustavljanje na CD playeru. Možete odabrati da slušate CD koji stalno svira, razgovarati s njim, pokušati da ga uvjerite da se promijeni (uključiti se) ili jednostavno možete reći “hvala” ili “volim te” (pritisak na dugme za zaustavljanje), i otpustiti ga. Imajte na umu da možete pričati sve što želite, ali CD je stvarno nemoćan. Ne može ništa učiniti. Samo će nastaviti da i dalje svira, beskrajno okrećući se u kružnu, beznačajnu, petlju. Kada otpustite, dajete Bogu ili svemiru (dio vas koji zna bolje) dopuštenje za intervenciju i uklanjanje CD-a, a kad se to dogodi, vraćate se u prazninu, do apsolutne nulte, do stanja nesputanog Blaženstva gdje inspiracija slobodno teče i gdje se čarolija odvija bez napora!

Sada ste u toku, u Nultoj Frekvenciji -Zero Frequency® koji će vas staviti na pravo mjesto, u pravom trenutku s pravim ljudima.

Mabel Katz
Preveo: Marino Matevski
(Hooponoponotehnika.com)
 
Top