Tacno je da to nije stav Adventisticke crkve, i ja je ovom prilikom ogradjujem samu crkvu od onoga sto sam izneo na ovom mestu.
Ovo je otkrivenje dato od Boga izabranim slugama pojedincima koje je podigao u danasnjemvremenu unutar Adventisticke crkve za veliko delo probudjenja i reforme.
Ono sto je Bog otkrio poslednjih godina vezano je za odredjene dogadjaje i vremena njihovog ostvarenja, koji ce se odigrati u ovom vremenu neposredno pre Isusovog slavnog dolaska.
Ono sto su najavile Bozje sluge kao vremena odredjena od Boga kada ce odpoceti poslednji dogadjaji, Bog je nedvosmisleno potvrdio prirodnim znacima kao sto je to uvek i cinio.
1. Najavljeno je da ce na pocetku nove 2011 godine na ravnodnevicu 22 marta, prvog dana prvog meseca Aviva po Jevrejskom odnosno biblijskom racunanju vremena, odpoceti izlivanje Bozjih sudova na ovu zemlju, koji predhode njegovom dolasku.
Kao direktni znaci ispunjenja ovog prorocanstva bili su veliki zemljotres u Japanu, i mestu pod imenom Krajstchurch - Hristova crkva, na Novom Zelandu, cime je simbolicno osudjeno mnogobostvo ( simbolom Japana ), i lazno otpalo Hriscanstvo ( simbolom Krajstchurcha ).
Ove kataklizme su se nastavljaju sve do danasnjeg dana sirom planete zemlje.
2. Najavljeno je da ce 22 marta ( na dvogodisnjicu pocetka izlivanja Bozjih sudova ) + 22 dana, dakle do 13 aprila 2013 godine konacno isteci 6000 godina greha na ovoj zemlji, i da po bibliji tada treba da usledi Hristov drugi dolazak.
Kao direkti znaci ispunjenja ovog prorocanstva bili su, 21 marta tornado U Kini pracen padanjem grada velicine kokosijeg jajeta, i jucerasnji veliki tornado u Americi, zemljotres u Meksiku, i danasnji zemljotres u Japanu.
Prema tome, Bog je nedvosmisleno potvrdio ispunjenje ovih prorocanstava koje su iznele njegove sluge, i mi trebamo da se zapitamo, svaki od nas pojedinacno, da li ja licno i moje neverstvo sprecavaju da se Isusov dolazak dogodi u ovom vremenu, jer Bog ne zeli da ko pogine, vec da svi dodju u pokajanje, zato i daje ove najave pracene vidljivim znacima, kako bi covek otvorio svoje oci i shvatio da nema vise vremena za gubljenje, vec da Bog ocekuje da mu se predamo i pocnemo ozbiljno da se spremamo za susret sa njim.
na ruku svoju,
I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.
( Otkrivenje Jovanovo 14. 8 - 12 ).