Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Hladna voda

  • Začetnik teme Nostradamus
  • Datum pokretanja
Nostradamus

Nostradamus

Legend
#1
[TABLE]

[TD="colspan: 2"]Hladna voda

VodoinstalaterVoda

je izvor i preduvjet našeg života, bez obzira na velike rezerve vode u hrvatskoj ona je ograničena što cijenom što ne dovoljnom pokrivenošću svih dijelova hrvatske vodovodnom mrežom. Naša i vaša dužnost je da učinimo sve što je u našim mogućnostima da se nepotrebna potrošnja vode smanji na najmanju moguću mjeru i stvarne potrebe.

Vodoinstalater

prije nego što započne razvoditi vodovodnu instalacijuhladne vode, pristupa zatvaranju glavnog ventila vodovodne vertikale.

Naš savjet je ukoliko se vodoinstalaterski radovi izvode u starom dijelu grada ili u velikim stambenim zgradama, da prije započinjanja s rekonstrukcijom vodovodne instalacije provjerite s upraviteljem ili predstavnikom stanara dali je glavni ventil dostupan i dali ga je moguće zatvoriti.

[/TD]


[TABLE]

[TD="bgcolor: #22312c"]

[/TABLE]

[/TD]

Poželjno je u višim stambenim zgradama obavijestiti ostale stanare o početku radova, o vremenu kada će se izvršiti zamjena ventila (glavni ventil vertikale u stanu) i koliko će to trajati.

Glavni ventil u stanu u pravilu se mijenja od jedan do dva sata.


[TD="colspan: 2"]
Nakon izmjene glavnog ventila vertikale počinjemo sa stvaranjem udubljenja u zidu u koja se kasnije polažu vodovodne cijevi. Vodovodna instalacija izvodi se s cijevima po vašem izboru.

Kvaliteta izvedbe vodovodne instalacije kao i prednost korištenja kvalitetnih materijala prilikom izvođenja radova, vidljiva je kroz dugotrajni proces uporabe. Ulažući u kvalitetu izvedbe i kvalitetu materijala koji ugrađujete, ulažete i u vlastitu kvalitetu življenja vas i vaše obitelji. Nakon izvedbe vodovodne instalacije istu testiramo na način da vršimo tlačnu probu iz razloga da se utvrdi neki eventualni nedostatak na nepropusnosti novo ugrađene vodovodne instalacije.

[/TD]


[/TABLE]
 
RIS BG

RIS BG

#2
Gde bre sat,dva???
Glavni ventil u bilo kojem stanu u soliterima se menja u roku od 15 minuta.
Bitno je da se prethodno zavrne glavni ventil na vertikali tog solitera(zgrade).
Jedino to moze da potraje ako je ukopan u zid,plocicama itd...Tada mu treba napraviti pristup,osloboditi ga sa strane,a potom cevastim kljucem odvrnuti (ako se ne da ,poprskati WD sprejom ,ili grejati fenom za skidanje farbe,)
E sad tacno je i to da ga neko moze menjati i ceo dan.....,mora da se napravi dobra prica,da bi se uzela dobra cena....
 
G

genius1

Član
#4
Pa nije čovek shvatio šta je pisac hteo da kaže izmedju redova...hehehe
 

Top