Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2010
- Poruka
- 83
Ljudi treba mi pomoc.. o napajanju Tronije 580w mogu da ga zamenim za neku kompomentu al ne znam nista o ovom napajanju niti sam cuo za njega.. pa jer neko zna nesto o ovome ? Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ljudi treba mi pomoc.. o napajanju Tronije 580w mogu da ga zamenim za neku kompomentu al ne znam nista o ovom napajanju niti sam cuo za njega.. pa jer neko zna nesto o ovome ? Hvala unapred
tebra, savet jedan samo. mom ujaku sam pre nekako ubacio to napajanje (taj proizvodjac) samo 500 W, i ne moze da gura sledecu konfiguraciju. amd fx4100, grafa je amd radeon hd 6570, 320 je hard i ploca je asus m5a78l-m/usb3, ima jedan citac kartica i jedan cd-rom. ISKRENO NE BIH GA UZEO. PRE BIH UZEO LC-POWER STO SAM MU I UZEO POSLE. RAZMISLI DOBRO. TO JE MOJ SAVET. POzZLjudi treba mi pomoc.. o napajanju Tronije 580w mogu da ga zamenim za neku kompomentu al ne znam nista o ovom napajanju niti sam cuo za njega.. pa jer neko zna nesto o ovome ? Hvala unapred
Hvala brate.. Mogu ga uzeti uz zamenu oko 3000 din al bez dodatnih kablova/konektora
http://www.itsvet.com/proizvod/lc-power-super-silent-lc6600-600w/comp_comp_powersupply/204/283
A sto ne vidis da umes ovako nesto