Hi-Fi zvuk na stari način-elektronske cevi !

Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
5
Moze li neko da mi predlozi odakle da pocnem. Da li imate neku dokumentaciju o elektronskim cevima i samoj konstrukciji pojacala, da razumem sta se gde desava, da se ne desi da sklapam nesto a da konkretno ne zanam sta radim.
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
18
U prethodnom odgovoru sam Vam govorio o postavljanju proračuna trafoa na forum.To znači da bi ste prvo mogli pronaći nekog ko to zna da vam namota na osnovu proračuna koji ćete dobiti.Obično svaki iskusniji majstor-vikler to odlično zna.Samo mi malo vremena fali da vam to postavim na forum . sledeće je šasia-bez nje nemožete ni započeti gradnju.Shema pojčivača koja je postavljena na forumu je u mono verziji, za stereo treba napraviti dva identična.To će vam biti jasno kada vidite sliku-crtež šasije.Postaviću i shemu povezivanja nožica el.cevi da se ne mučite tražeći po net-u.Samo polako i uprno-korak po korak!
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
18
obećao sam objašnjenje o izlaznom trafou i evo ga

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Prethodna slika nije vidljiva,zato je ponavljamPogledajte prilog 11865
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
5
Pozdrav
Juce sam mogao da otvorim prilog 11865 sto je postavio
sigmapro2ash ali danas vise ne mogu. Da li neko zna sta se desava.
 
Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
18
sve je to lepo...ali nemoj da ponizavas tako coveka...treba nekako da se pocne..sad na tezi ili laksi nacit to nije bitno..xDD...bitno je da ga zanima i da se trudi...svako dobro,ziv bio..=)
 
Natrag
Top