- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Да на офлине мод сам мислио, пробао сам да скинем мапу Србије директно са апликације али не иде никако стане на 10% можда зато што сам ставио да ми скида мапе на сд картицу мада сумњам, онда сам пробао ручно повезао фон са компом скинуо мапу са нета, хтео да убацим у фон али не могу наћи фолдер где да убацим на сд картици, има само android, dcim, voice recorder, LG backup I muzika на сд, на интерној нема такође никакав фолдер да убацим мапу, има хере мапс а у мапс certs I disk cache_v4 можда евентуално ту негде.
Drugari, evo da i ja "doprinesem" opštoj konfuziji. Kod mene se identično, na 2 telefona, Huawei Y300 i Lenovo S60, mape, izgleda, nalaze u folderu 41E0EC6B i to na istim putanjama:Selektuj u file manager-u koji koristis da ti se vide i skriveni folderi i fajlovi. Ako nema tu opciju skini neki drugi pa probaj. Onda bi trebalo da ti se pokazu folderi a onaj za Here navigaciju se zove ".here-maps" sa naglaskom na ovu tacku ispred naziva. Kad udjes u taj foder, kolko ja vidim kod mene, sve je strpano unutra u folder pod imenom "certs".
...\Android\data\com.here.app.maps\files\.here-maps\diskcache-v4
S te strane, drugar @ivica122 je u pravu. Bitan je folder .here-maps
Na Y300 (i slike u prilogu imaju Y) se nalazi na SD kartici, koja je konfigurisana da bude default internal0. Na Lenovo S60 (slike sa S) se nalazi na internoj memoriji jer SD kartica i ne postoji.
Zaključujuem da su u pitanju mape jer je veličina foldera 41E0EC6B na Y300 269 MB, a na S60 372 MB. Dakle folder sa istim nazivom i sa velikim memorijskim kapacitetom.
Postoji, normalno, početna razlika u putanji. Ali, od onog dela koji sam naveo je ista !
Zašto je razlika u veličini. Vidi se sa slika *S3 i *Y3 da je kod S60 veći broj fajlova a i, proverio sam, neki fajlovi su veći. Jedan razlog može biti što je na Y300 Public Beta verzija 794, a na S60 verzija 721. Međutim , možda je razlog u rezoluciji ekrana. Y300 je 480x800, a S60 je 720x1280. Ipak, malo je teško reći jer su verzije različite...
@karakondzula1 , imam predlog. I kod mene je nekada bio problem u trajanju downloada i nemogućnosti apdejta. Tako da nisam uspevao da apdejtujem mape u HERE. Ispostavilo se da, kada sam prišao do WiFi primopredajnika, do ADSL rutera, protok se popravio i apdejt je uspeo.
Dakle, prvo probaj da budeš što bliže WiFi ...
Ako ne, napiši koji ti je telefon. Vidim da je LG ali ne znam sve. Koji je model. Koja je njegova rezolucija. Ako se uklapa u ove koje ja imam, mogu da ti aploadujem i dam link...
Nadam se da ćeš uspeti konačno da instaliraš...Ako te nije strpljenje napustilo...
P.S @karakondzula1, kako si skinuo mapu za HERE Maps sa neta ? Napiši postupak. I kako ti izgleda ta mapa, tj. koje je ime tog skinutog foldera ? Da li ima slične podfoldere kao kod mene, na slikama S60 2 i Y300 2
Prilozi
Poslednja izmena: