@mirkolj, možda si ti dobio "običnu" verziju. Pogledaj, ako ne piše u oznaci verzije
1.1.10402-Beta, već samo 1.1.10402, tj. ako se nisi prijavio da testiraš HERE Maps navigaciju, moguće da je to razlog. Ako želiš da imaš Beta verziju i da im šalješ primedbe i zapažanja, registruj se da budeš onaj koji i testira. Izvini, zaboravio sam način registarcije, ali mislim da se može lako naći na HERE sajtu, samo pretraži po imenu
HERE Maps Beta testing ili pogledaj na
http://360.here.com/2014/10/27/android-answers-frequently-asked-questions/
Ja ne bih apdejtovao verziju 1.1.10383, na drugom telefonu, jer mi smeta ova promena. Mislim da je ovo korak nazad. Više sam se šalio sa pominjanjem one dve linije u meniju. Možda im i neću, na zvaničnom blogu HERE 360, ni pisati. Odavno sam na "ratnoj nozi" sa nekolicinom iz support HERE tima, posebno sa
Jere at HERE. Taj čovek zaista pojma nema. Ja moram da njemu objašnjavam neke stvari u vezi navigacije za koju radi !? Razmenjivali smo i mejlove i mislim da nisu korektni. Nikako ne žele da priznaju grešku. Iako su moju primedbu za
"Error 54km/h", posle poslatog video zapisa, očigledno uvažili...Neka ostane ovako. Jer, i na ovom blogu, jedino vole da pročitaju kako sve radi sjajno i da je baš njihovo najbolje. Naravno, ja ću i dalje, uz iGO, paralelno koristiti i HERE Maps. Ali, ono što nam se ne sviđa, kako reče i
@baja011, treba da bude kritikovano.
Kada već kritikujem, iskoristiću da uputim i par primedbi na komentare na našem forumu. Mislim da je ovo veoma važno. I na našem forumu se može pročitati "Meni ovo sjajno radi, samo još da ubacim mape". Pa kako, i šta to sjajno radi. Ljudi napišu "Ova verzija mi ne radi" a ne napišu na koju verziju misle. Čak ne napišu, recimo, da li je Primo ili NextGen. Zatim, ne razumem da se nešto pita "Kod mene se pojavljuje to i to...zašto?" a ne postavi se slika da jasno vidimo na šta se misli...Nadame se da će me drugari razumeti. Nisam cepidlaka, samo bih želeo da nam forum bude još kvalitetniji...Ovo zahteva samo malo dodatnog truda, i to nije mnogo kada se već traži pomoć...
P.S. Primetio sam da se sada u ruti za bicikl može videti i "konfiguracija" terena jer se daju visinske razlike. Možda se to moglo videti i sa prethodnom verzijom ali ja nisam probao. Ipak, ovo se može dobiti samo ako je uključen internet (prenos podataka) i ako je navigacija setovana da radi "on line". Ali, pošto se ruta ionako priprema ranije, može se sve to analizirati kod kuće, uz WiFi. To je korisno za pripremu vožnje biciklom...Slike su u prilogu.