Član
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011
- Poruka
- 695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
https://www.howtogeek.com/112888/3-ways-to-access-your-linux-partitions-from-windows/
Probo sam sa sva tri programa i svi oni otvore i pokažu da su fajlovi izgubljeni i da je prazan ...a ima preko 250Gb podataka ….sad sam pustio Recuva ima dugo da scenira pa ću posle ako budem moga da prekopiram na externi hdd ….pa da ovaj formatiram pa ponovo da vratim....al prvo neka skenira ....Windows ne preproznaje EXT3 format. Mozete pokrenitu neki live linux disk i prekopirati podatke ili pokusajte sa nekim od ovde ponudjenih nacina da mountujete usb drive na windows-u:
Kod:https://www.howtogeek.com/112888/3-ways-to-access-your-linux-partitions-from-windows/
U prethodnom postu ti je konkretno rečeno: "Windows ne preproznaje EXT3 format. Mozete pokrenitu neki live linux disk i prekopirati podatke".... oni otvore i pokažu da su fajlovi izgubljeni i da je prazan ...a ima preko 250Gb podataka
Pogrešno radiš. Tvoji podaci na disku nisu oštećeni! Ne treba ih oporavljati! Treba ih jednostavno prekopirati.….sad sam pustio Recuva ima dugo da scenira pa ću posle ako budem moga da prekopiram na externi hdd ….pa da ovaj formatiram pa ponovo da vratim....al prvo neka skenira ....
Eh , kasno videh ovo ja već formatiro uspeo sam da skinem nešta što mi je bilo bitno , ostalo manje više ….taj HD je od 1T i to mi je drugi a prvi je SSD i njega sam formatirao i instaliro novi Windows 10 i onda odjednom ne vidim ovaj drugi ..eto to je ta priča ...memam pojma odakle ono EXT3 i naziv Android-x86....jednom sam hteo da instaliram neki android Remix-Os..bitno da je rešeno ..Hvala na pomoći.U prethodnom postu ti je konkretno rečeno: "Windows ne preproznaje EXT3 format. Mozete pokrenitu neki live linux disk i prekopirati podatke".
Ako u vezi ove informacije ima nešto što ti nije jasno, slobodno pitaj.
Pogrešno radiš. Tvoji podaci na disku nisu oštećeni! Ne treba ih oporavljati! Treba ih jednostavno prekopirati.
EXT3 fajlsistem je linux-ov fajlsistem. Rečeno ti je da računar podigneš nekim live linux-om i jednostavno prekopiraš podatke. Ništa više i ništa manje.
Tražio si mišljenje, dobio si mišljenje, ali ipak radiš po svome. I to pogrešno!
BTW, nisi naveo gde si pre toga koristio hd, tj. kako si ga "punio"? Ako si to uradio pomoću nekog android uređaja (tv?), postoji mogućnost da je sadržaj kriptovan. Da li je ili nije, saznaćeš samo sa linux-om. Ako je kriptovan, podatke nećeš prekopirati ni na jednom računaru.
Najverovatnije da se ext3 pojavio posle instalacije remixos-a....memam pojma odakle ono EXT3 i naziv Android-x86....jednom sam hteo da instaliram neki android Remix-Os..
Za sada. Sledeći put budi pažljiviji...bitno da je rešeno