Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A proveru koja je serija mogu da vidim samo ako otvorim komp ili mogu i drugacije? Hvala
Moze biti da ima problem HDD sa elektronikom.Ako bi mogao da nabavis ili pozajmis drugi HDD,ali prazan,pa da podignes OS,jer ne mora da znacida ce HDD sa drugog kompa raditi i na tvom,bes ponovnog podizanja OS-aEo sad mi se opet gasi pa me zanima da li je to do napajanja ili hdda posto mi se cini da se samo hdd ugasi?
Razloga za neočekivano gašenje može biti puno. Ispitivanje svih potencijalnih hw uzroka se ne može uraditi u nekoliko poruka preko foruma "na daljinu". Svaki savet u vezi toga je obična spekulacija i nagađanje, tj. to nije dijagnostika!Eo sad mi se opet gasi pa me zanima da li je to do napajanja ili hdda posto mi se cini da se samo hdd ugasi?
Zašto? Zar nije dovojno da otkači hd i računar podigne nekim live os-om sa cd-a ili usb-a?Ako bi mogao da nabavis ili pozajmis drugi HDD,ali prazan,pa da podignes OS,
Moze biti da ima problem HDD sa elektronikom.Ako bi mogao da nabavis ili pozajmis drugi HDD,ali prazan,pa da podignes OS,jer ne mora da znacida ce HDD sa drugog kompa raditi i na tvom,bes ponovnog podizanja OS-a
Sve to ima svoje proverio sam hdd nema nijedan bad sector mada i to ne mora znaciti a moze li biti problem do connectora hdd led na maticnoj bila se jedna zicica otkinula pa sam je vratio, dalje ovo mi se pocelo desavati kad sam instal neki sistemski program i trazilo mi je reparaciju, uradim repair i kao nije uradjena posle dobro. Da li da opet pokusam reparaciju, jer interesantba stvar je da nekad radi normalno a nekad odjednom se pocne gasiti i nece da se upali HDd ostalo se pali normalno ali kapiram ako nema bad sectora da jos moze raditi.Razloga za neočekivano gašenje može biti puno. Ispitivanje svih potencijalnih hw uzroka se ne može uraditi u nekoliko poruka preko foruma "na daljinu". Svaki savet u vezi toga je obična spekulacija i nagađanje, tj. to nije dijagnostika!
Najbolji savet: nađi pouzdan servis i nosi računar tamo!
Zašto? Zar nije dovojno da otkači hd i računar podigne nekim live os-om sa cd-a ili usb-a?
Loši sektori ne gase računar.... proverio sam hdd nema nijedan bad sector mada i to ne mora znaciti
Ako je žica dodirivala nešto što ne treba...???... a moze li biti problem do connectora hdd led na maticnoj bila se jedna zicica otkinula pa sam je vratio
Ako je os bio u redu, zašto si instalirao taj program i zašto si radio reparaciju???... dalje ovo mi se pocelo desavati kad sam instal neki sistemski program i trazilo mi je reparaciju...
Ako sumnjaš da je win uzrok toga, a ne hw, tada računar podigni nekim live cd-om ili usb-om i raščisti tu nedoumicu.... uradim repair i kao nije uradjena posle dobro. Da li da opet pokusam reparaciju, jer interesantba stvar je da nekad radi normalno a nekad odjednom se pocne gasiti i nece da se upali HDd ostalo se pali normalno ali kapiram ako nema bad sectora da jos moze raditi.
Možda. A možda je i do utičnica...???Problem je najverovatnije do kablova, dodirnem strujni kabal koji ide u napojnu, i normalno se upali i sve tako,...
Brt ako oces pomozi daj savet ko i ovi ljudi pre tebe a ne pametovati, tu smo da diskutujemo i nagadjamo i pomazemo jedni drugima da imam love svako malo menjat komponente i racunare uradio bi to odavno, ne bi se baktao po forumima da sam resim problem i ajde ne javljaj se molim te ako neces da pomognes nego da hejtujes samo!...napisao sam sve sto nagadjam i ljudi su mi dali normalne savete za razliku od tebe koji se pravis pametan! PA DA ZNAM I JA ZA SERVIS , NAJBOLJE JE NORMALNO UZET NOV KOMP OD 1000Eura...bezi bre tamo!Loši sektori ne gase računar.
Ako je žica dodirivala nešto što ne treba...???
Ako je os bio u redu, zašto si instalirao taj program i zašto si radio reparaciju???
Ako sumnjaš da je win uzrok toga, a ne hw, tada računar podigni nekim live cd-om ili usb-om i raščisti tu nedoumicu.
Možda. A možda je i do utičnica...???
Kao što možeš da vidiš, najveći broj rečenica počinje sa "Ako" i "Možda", a završava znakom pitanja. Stoga možeš da zaključiš da je sve ovo do sada najobičnije nagađanje, gledanje u pasulj i sl. Takav kvar zahteva da se računar "podigne na kanal" i dobro pregleda.
Nosi računar u servis ili kod nekog ko ima "kanal" i razume se u tu problematiku i naći če uzrok za sat-dva.