Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
on prepozna usb sve je ok i stavim da se odma botuje ali nece da se prikljuci na usb ni jedan ni drugi dali mozda znas kako da formatiram disk u biosu?
Ne znam a nemam bas vremena da proguglam,ali sta i ako gaa formatiras??Pa sta ako prepozna usb??Kazem ti da ti nista nece pomoci ako ti usb nije butabilan,i dalje mislim da je to problem i molim i druge clanove ovog foruma da se ukljuce i demantuju me ako postoji drugo resenje
Pa bas i nisi razjasnio nesto ,prednost Intel-a bas i nije neki nepostojeci OS nego realno do sada je imao bolju arhitekturu procesora,manji proces i vecu L3 kes memoriju,AMD je to ispravio ovom novom serijom procesora (proces i L3 memorija) ali preostaje im problem "decijih bolesti" posto je arhitektura kreirana od nule tako da ovi procesori tek treba da pokazu sta mogu a s tim da je vec oboren svetski rekord u klokovanju bas sa novim AMD-ovim procesorom imaju dosta toga da pokazu.I to sto ce Win 8 moci da "vidi" sva jezgra nista nece promeniti u performansama ovih procesora nego moraju sami programi koji se pokrecu da budu optimizovani da mogu da iskoriste sav potencijal visejezgranih procesora da bi se videla neka promena...
Na kompu imam a na netu nemam zvuk. Instalirao sam ponovo i Flash Player,Javu, Shockwave i sve zivo. Drajvere sam ponovo instalirao, ovo u regeditu sam uradio i nista. Ni na Google Chrome, ni na Mozilli, ni Operi , ni IE nemam zvuk. Samo jednom mi se pojavio zvuk al tad je izasao nekakvi crveni okvir ali cim sam iskljucio pretrazivac nija ga bilo ponovo. Sta da radim?