Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

  • ATI

    Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

    Votes: 79 54,1%

  • Total voters
    146
Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
Hitno potreban Strucan savet za procesor i plocu

Imam ovu plocu >Intel GA 965P DQ6 LGA 775
Gigabyte965PDq6_ful.jpg


Dakle zanima me sledece: Na ovu moju plocu koju sad trenutno imam > Intel GA 965P DQ6 LGA 775 , zelim bas ,bas strucan savet od ljudi koji se bas bave kompijuterima i sklapanjem, komfiguracija i kjoji se bas extra razumeju da mi kazu sledece: Koji je Najbolji,najjaci,najkvalitetniji procesor i najbrzi , sa najboljim i najjacim preformansma za ovu moju plocu.
>>Zelim da kupim nov glanc, procesor <<

A trenutno imam ovaj procesor>>> Procesor:
Intel Pentium Core 2 Duo E6550 2X2.33 GHZ 64Bita.

I DA NAPOMENEM ZELIM DA KUPIM DRUGI BOLJI JAVI KVALITETNIJI BRZI I JACI PRCESOR NEGO STO IMAM SAD!smile3
 
Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Cr-48 Chrome Notebook

Predstavnici kompanije Google izjavili su u utorak da nas od prvih prenosivih računara sa operativnim sistemom Chrome deli još pola godine, ali ljubitelji proizvoda te kompanije se već sada mogu prijaviti za korišćenje probnog netbook računara Cr-48.

Izvor: Mikro
19292270344d01ee76775a7170030060_orig.png


Predstavnici kompanije Google izjavili su u utorak da nas od prvih prenosivih računara sa operativnim sistemom Chrome deli još pola godine, ali ljubitelji proizvoda te kompanije se već sada mogu prijaviti za korišćenje probnog netbook računara Cr-48.

Model Cr-48 ima ekran od 30,7 cm (12,1 inč), kompletnu tastaturu, poveći touchpad, podršku za 3G i Wi-Fi povezivanje, web kameru, dok baterija omogućava 8 sati rada. Računar ima i SSD disk, ali detalji o njegovom kapacitetu nisu objavljeni, kao ni informacije o procesoru.

Da bi dobili Cr-48 na korišćenje, zainteresovani moraju da se prijave za pilot program na Googleovoj web lokaciji ili da pošalju video odlomak na kanal Chromea na YouTubeu, gde će objasniti zašto žele da učestvuju u programu. Nekoliko nasumično izabranih korisnika browsera Chrome će takođe biti upućeni na stranicu za poručivanje kada budu pokrenuli svoj browser, dok će i nekoliko korisnika Facebooka, koji su nedavno učestvovali u Googleovom kvizu, takođe biti izabrani da učestvuju u programu.

Za ostale, Acer i Samsung će predstaviti prve netbook računare sa Chromeom i Intelovim procesorima sredinom 2011. godine. Detalji o cenama neće biti otkriveni do njihovog pojavljivanja. Iz Googlea su poručili da se još uvek bave propustima i razvojem novih opcija pre nego što zvanično predstave operativni sistem Chrome.

Ideja operativnog sistema Chrome je prebacivanje kompletnih funkcija računara u browser. U Googleu se nadaju da će na taj način ponuditi brže pokretanje sistema, trenutni povratak iz stanja mirovanja, automatsku nadogradnju i sinhronizaciju sa bilo kojim računarom.

Aplikacije će se uglavnom distribuirati iz online prodavnice Chrome Web Store, koja je pokrenuta ove nedelje. Za poslovne korisnike, Chrome OS će moći da pokrene aplikacije kao što je Microsoft Excel sa zaštićenih servera.

Google i Verizon su takođe napravili dogovor da ove netbook računare opreme opcijom za 3G povezivanje. Besplatna 3G usluga biće dostupna dve godine nakon kupovine, a tarife za prenos podataka bez ugovora koštaće mesečno od 10 USD naviše. Korisnici će takođe moći da kupe dnevni pristup 3G usluzi.

Iz Googlea poručuju da će, kada računar ne bude imao pristup Internetu, aplikacije iz prodavnice Chrome Web App Store takođe raditi, a sa „oblakom“ će se sinhronizovati automatski čim pristup bude omogućen.
 
Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Pomoc oko MATIČNE PLOČE...molim vas!!!

Ako neko zna koju ''najvecu'' nvidia ili ati graficku moze podrzati ova maticna ploca MSI K9N6PGM2-V NV....Hvala
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poruka
5
Moguce da je kamera i sa mikrofonom pa ti trebaju driveri za bilo koji operativni pre sedmice proveri da li je uz nju ide neki driver pa ga instaliraj
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poruka
5
Pozajmi napajanje od nekoga , ako nije to onda predgledaj maticnu da li imas neki naduveni kondezator ili da je previse suv ili ti iscureo
 
Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
usb kamera NEOSTAR SCH-568

imam ovu glupu kameru i imao sam na laptopu legalnu vistu ali sam resio da stavim win7 e sad kamera je usb i ima ulaz za mikrofon.izgubio sam disk tako da drajver nemam pa resih da izguglam drajver mislim to je bar lako danas :) kad gle cuda,nigde na netu ni na vidiku tog drajvera za bilo koji sistem a kamoli za win7:(!na sve strane linkovi koji vode ka jos vise linkova ali drajvera nema.
predjem i preko toga pa lepo odem na njihov sajt 100% ima na neostar.com,kad gle cuda oni ni ne prave te kamere tj.ne prave nikakve kamere pogotovo ne usb:???::???::???:!

i dali moze neko sad meni da pomogne:thinking:?
probao sam preko onih programa za update drivera i pronalazenje,sve na kompu mi nadju samo za kameru nema nigde nista:dntknw::dntknw:.

kamera je super i nebih je bacio tek tako win7 pusta audio preko nje ali mi stalno pokazuje gresku kada treba nju automatski da prepozna i instalira drajver.znaci zvuk sa mikrofona sljaka na njoj ali slika ne!
dali mozda postoji neka varijanta da premostim sa nekim drugim drajverom od usb kamere pa da mi to sljaka ili moram da je bacim:butcher::butcher:

hvala unapred i pomagajte :cry::cry:
 
Natrag
Top