Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
23
To ti je kao kod kola : AMD je verzija dizel motora , a INTEL je bezinac . Zavisi od namene i upotrebe kompjutera prema njemu i uzimas procesor . AMD-ovi procesori su sporiji , manje se greju ali vise trose napajanja , a INTEL je brzi , vise se greje ali zato manje trose napajanja (struje) . Ovo su iskustva koja sam ja procitao u kompjuterskim casopisima gde ljudi svaki dan to ispituju . Pozdrav Srle Flojd .

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Pre nego sam kupio Samsung SincMaster 2343NW.......koji sam ti i preporucio imao sam crt monitor Samsung SincMaster997 ( 19" )......koji ima jos uvek sliku kao da sam ga juce kupio .....o rezolucijama da ne pricam ( ne znam koju ne mozes da namestis )....yes3.

Zeleo sam veci pa sam kupio ovaj drugi......dobio sam malo veci ( visi )...:roll:...ali mnogo siri....tako zvani Wide ( 16:9 )...:roll:..koji kao i predhodni ima veliki izbor rezolucija i jos mnogo lepih podesavanja.......ali kada sam poceo da radim sa njim .....shvatio sam da sam trebao da doplatim jos 3000 dindzi i uzmem jos veci...2443NW...yes3..
Da li je to neka moda .....pa u ponudi LCD monitora na nasem trzistu ima samo takozvanih Wide monitora ( 16:9 )...koji su ko stvoreni za igrice i gledanje filmova....a, onih koji su za posao ( 4:3 ) nigde nema ( samo po neki od 17 ili 19" )....:dntknw:.

Posto cenim svoj vid i svoje oci ..yes3...ne stedim kad kupujem monitor...yes3..i gledam da ga ugodim svojim ocima...yes3...isto savetujem i drugima....yes3.yes3.yes3.

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
reseno

Reinstalacija sistema. Instalacioni disk kamere posle toga prihvaćen. wacko2

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
" Sve je lepo kada lepim završi "....:yea:..
Hvala što si svoje iskustvo podelio sa nama...." Možda nekome to pomogne "....:yea:.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
7
Pomoc oko NAPAJANJA...

Imam jedno pitanje , imam konfiguraciju AMD Athlon X2 4000+ , maticna MSI K9N Neo V3 , cetiri modula memorije i graficku Nvidia 6600 gt ali cu je menjati za neku jacu od 1GB , crklo mi je napajanje i hocu da uzmem jace napajanje od 500w zbog jace graficke sto cu stavljati , do sad mi je stajalo napajanje od 300w i sad me zanima dali ce nesto skoditi konfiguraciji ako stavim jace, a mislim da ce mi trebati jace zbog graficke ali neznam dali ce skoditi ostalim delovima, ako neko moze da mi odgovori na pitanje bicu mu veoma zahvalan... Unapred HVALA :)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ma nece da ti skodi, i da treba ti jace ako mislis uzimati 1GB graficku

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
jos nesto, potrazi na netu svoju maticnu i vidi da li ona moze podnijeti 500w

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1
cool
labels=0

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
7
trebalo bi da moze, sad sam gledao na nekom forumu jedan lik ima plocu kao moju i ima 450 w napajanje, ja mislim da bi moglo , ali pogledacu jos

Natrag