Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pravilo 1. kada se zatrazi misljenje o hardver problemu, sto vise podataka, pre ces dobiti, odgovor !Imam problem pri povezivanju komponenti na racunar. Tacnije, ukoliko je na magistrali povezan samo hard disk(bez drugih komponenti - cd rom...) racunar nece da se ukljuci. Tek kada na istu magistralu povezem i neki cd rom onda bez ikakvih problema upali. Menjao sam i magistrale i probao svasta sa dzamperima, ali ne pomaze. Pa molim nekog ako je imao slican problem ili ako neko ima ideju u cemu je problem da pomogne. Hvala unapred.
U pravu si...Komp je stariji, ploca je ASUS A7N8X-X. Koristim MAXTOR hard disk. Povezivao sam 2 razlicita MAXTOR hard diska i ista je situacija. Premestao sam dzampere(i na cable select i master pa i slave), cak sam i razlicite magistrale koristio. Nista nije upalilo. Raspitivao sam se ali niko nije imao ideju sta bi mogao biti problem. I BIOS sam update-ovao. Jednostavno ukoliko je samo prikacen na magistralu bilo koji od ta 2 harda komp nece da se startuje, non stop se restartuje. A sto se tice korisnika Tomisa, mislim da mu je odg glup do bola kao i ponuda, a i flopy drive se povezuje na drugaciju magistralu...