Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Potreban aktivator za windows 8

Svi koji mi mogu pomoci neka ostave link za download aktivatora za windows osam neka to urade u komentaru.Veoma zahvalan na pomoci svima vama.Moze i u torent fajlu ili bilo kojoj opciji downloada

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Neka ga dok radi jos ovaj jedan,a u medjuvremenu cu kupiti drugi panel i neka ga u rezervi.Hvala na odgovoru jovica333.

Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
1
Evo mog iskustva...
Kupio sam isti laptop (do 29 septembra je 100e jeftiniji u tehnomaniji) i nisam imao nikakvih problema tokom instalacije Windowsa XP x64 i Linux Minta.
Laptop dolazi sa dve NTFS particije od po 250GB. Prvo sam obrisao obe particije u toku instalacije windowsa i formatirao kao NTFS. Nisam isao na quick vec na full format, jeste duze ali kad je full proverava da li disk ima bad sectore.
Nakon toga instalirao linux i risajzovao particiju tokom instalacije.
Sve je dakle odradjeno bez dodatnih programa...

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Nista samo se javi ako sta treba, a sto se tice portova koristi taj jedan ili zadnje.
A mozes uzeti i produzne USB kablove koje utaknes u zadnji port i tako ne moras da se saginjes do zadnjh portova koji su udaljeni (to sam vidio od kolege :)).

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Kod:
[url=http://thepiratebay.sx/torrent/7773457/Microsoft_Windows_8_PERMANENT_Activator_For_W8_Build_9200_]Microsoft Windows 8 PERMANENT Activator For W8 Build 9200 [Oct v (download torrent) - TPB[/url][Oct_v
Evo, ali ovo ti je samo za 9200 i RTM verziju.
Nadam se da ce pomoci.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Imam ja takav kabl sa 4 izvoda USB,tako da to nije veliki problem ,nego sam hteo da vidim da nema neko slican problem.Hvala jovica333

Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
54
kompjuter nece da startuje

memoriska baterja odradila svoje pa sam je izvadio da zamenem.onda sam resio da ocistim sve pa izduvo sa kompresorom.stavio novu bateriju povezo sve upalim on nece da mrdne.kuleri rade za kratko pa se pale gase non stop ali kompjuter nece da butuje.probo sam da ubacim cd ne pomaze.inace komp je w7 64bit procesor i2500 a maticna je ga-z68ap-d3.jel ima neko da pomogne hvala

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Mozda si malo pretjerao sa kompresorom :???:.
A pod "memoriska baterija" mislis valjda na cmos bateriju.
Kada je izvadis resetujes bios koliko znam.
Pogledaj malo kako si spojio to sve na maticnu plocu.

Natrag