Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Care resetujes bios na default setup i proveris heat sink ili zameni dali je na mestu izvadi cpu i dobro ocisti samo pazljivo i rasklopis mrezni deo i ocistis od prasine zameni kablo za napajanje skines motherboard i ocistis nalicje ploce
Zatim na control pane na power options stavi na balanced zatim na change advanced pover na maximum processor state sa 100 stavi na 80 ili 75 i skini ovaj program i iskljuci nepotrebne stvari Download Autoruns 11.61 - FileHippo.com

Član
Učlanjen(a)
16.04.2010
Poruka
71
Ja baš nisam siguran koje stvari su mi nepotrebne, imam windows 7, da ne zabrljam nešto i napravim veći problem

Član
Učlanjen(a)
01.10.2011
Poruka
1
Nisam siguran da li će ovo biti od velike pomoći pošto je prosuta voda po laptopu, al' vrijedi pokušati. Izvadite bateriju iz laptopa i iskopčajte kabal od napajanja. Držite dugme za uključivanje pritisnuto nekih 20-30 sekundi, a zatim vratite bateriju unutra i probajte da ga uključite.

Član
Učlanjen(a)
24.06.2013
Poruka
1
Misljenje o konfiguraciji ?

Potreban mi je desktop sa komponentama koje ce fino raditi bez zakucavanja pa me interesuje sta mislite o ovoj konfiguraciji :
Kod:
[URL="http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-X6-Bulldozer-FX,6_Core,760GM,8GB,HD7770,1.5TB-17360/"]BCGROUP X6 Bulldozer FX,6-Core,760GM,8GB,HD7770,1.5TB Desktop racunar cena karakteristike komentari - BCGroup[/URL]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
ok je ta konfiguracija... ja sam kupio nedavno taj procesor i prezadovoljan sam s njim, vidim da je napajanje 500 w... ja bih samo na tvom mestu isao na varijantu druge maticne ploce koja ima usb 3.0... i to je to u sustini... raspitaj se da li postoji mogucnost da se stavi druga ploca i to je to...
P.S. STAVI SI NA PAPIR SVE DELOVE POSEBNO PA IZRACUNAJ KOLIKO CE TE IZACI TAKVA ILI JOS BOLjA KONFIGURACIJA...
MENE JE 25000 IZASLO SVE... AMD FX 6100, ASUS M5A97 R2.0, 8GB KINGSTON HYPER X BLUE + 2 GB KINGSTON GRATIS, DODUSE NAPAJANJE SAM IMAO I HARD...
Moj ti je savet da kupujes posebno komponente a ti kako hoces...
PO MOJOJ PROCENI BI USTEDEO BAR 10000

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
moze l' pomoc... potrebna HITNOOOO

IMAM PROBLEM SA PRIKLjUCIVANJEM USB PORTOVA, CITACA KARTICA I 2 KULERA NA MATICNU... MATICNA JE ASUS M5A97 R2.0
MOZE LI MI NEKO POMOCI SA NEKOM SLIKOM ILI LINKOM ILI AKO HOCE SKYPE DA MI OBJASNI... BIO BIH MU VEOMA ZAHVALAN!

UNAPRED ZAHVALAN

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Evo jedno iskustvo koje se ponovilo nekoliko puta a sve se rjesilo ovako.Inace instaliram sisteme,te sa kompjuterima imam cest kontakt mislim na mnoge verzije od klasicnih kompova do laptopova.Nekoliko puta mi se bas slicno desavalo pocnem da butujem sistem i sve ok dok ne dodje do formatiuranja ili brisanja particija ili pravi greske pri formatiranju C sektora ili pravi greske pri ucitavanju fajlova poslje formatiranja.Pokusavao sam na mnogo nacina ali uvjek je pomagalo jedno ako je hard imalo ispravan ali bas kako si naveo da te muci smastram da ti ovo moze pomoci.Ako mozes doci do djela gdje se prave particije obrisi sve i ponovo napravi particije ali pri ovom slucaju planiraj da instaliras sistem na D particiji tj napravi dvije particoje.Po mom iskustvu pokusaj popla pola hard podjeliti i instaliraj sistem na D particiji.Nekoliko puta mi se desilo da su sektori na C particiji osteceni takozvani bad sektori i onda bas ovim nacinom djeljenja harda i instalacije windowsa na zdravo mjesto harda rjesavao sam probleme.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
125
overview.jpg 3 plava ulaza skroz dole su usb2.0 ulazi,onaj ulaz kod ram mem je 3.0...Iznad slota za procesor skroz na vrhu su 3 ulaza za kulere,u sredini je cpu,a oko njega chasis fan.Sa po 4 pina sa redosledom sa leva na desno:1)fan pwm,2)fan in,3)fan pwr,4)gnd...postoji jos jedan izmedju utora za graficku i kontakta zvuka,okrenut za 180 stepeni.od gore prema dole:1)gnd,2)fan pwr,3)fan in,4)fan pwm.

Član
Učlanjen(a)
21.11.2011
Poruka
123
Krajem 2008 sam kupio ovaj HP-ov Kompjuter i služi me izvanredno još uvek

Sistem Model: HP Pavilion a6335.at
Operativni Sistem: Windows 7 Ultimate X86 Service Pack 1
Matična: Asus Narra 3
Procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6000+ 2x 3.10 Ghz
Grafička: ASUS Radeon HD5450 1GB DDR3-Memory
Ram: 3Gb DDR2 Samsung
Hard Disc: 500 Gb Sata 3G Western Digital (WD)
Monitor: HP W2072a
Druker: HP Photosmart C-4680
Tastatura: Perixx Periboard-501
Miš: A4 tech K4-3D
Kamera: Microsoft LifeCam VX-1000
Zvučnici: SpeedLink SL-8220-SBK

Moj Komp.jpg :al:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poruka
4
Komp mi neprepoznaje dvd citac.

Pozdrav,imam problem oko dvd citaca prikljucim ga i radi ali kada ubacim cd nece da ga prepoznau my computeru, kod druga sam proao i citac radi,i kada ga iskljucim stoje ikonica kao da ga imam isto tako kada ga ukljucim.

Natrag