Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
82
ime drajvera u device menager.

zdravo .zanimame kada udjem device menager kada neki drajver javlja da nije instaliran kako on oznacava se na pr:za zvuk ,za mreznu itd trazijo sam na net nisam uspeo da nadjem

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
desni klik na my computer>properties i pronadji pise ti device manager, sve sto ti fali ima zuti uzvicnik kraj sebe

Član
Učlanjen(a)
07.10.2012
Poruka
21
Ama imam cd rom ali "CD" a ne "dvd" room. Nemam rezac. Nemam ni instalacioni CD od windowsa. Imam flesh memoriju i veoma brz internet.

drug mi kaze da je podizanje sistema sa fles memorije prava muka, njemu je trebalo tri dana, tako da ne znam sta treba da radim, da li samo ubacim tj kopiram taj sistem na flesh sa onim programom fleshboot ili kako li se zove ili sta?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
bez uvrede al drug ti ocigledno nema pojma, dizanje sistema preko flesa je najbrzi nacin, a sto se tice xp-a ne treba ti dvd vec cd, dvd ti treba za 7-icu

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
07.10.2012
Poruka
21
ma verovatno ima posla pa tesko mu reci da je lako
e cuo sam za taj winTOflash nesto slicno je fleshboot, sada cu da probam taj wintoflesh.
znaci mogu jednostavno tj vec jesam skinuo razne sistem od windowsa na hard tako da mi ne treba orginalan cd od windowsa?*
Sada cu da probam wintoflash pa cu da javim sta sam uradio

Natrag