Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
zdravo .zanimame kada udjem device menager kada neki drajver javlja da nije instaliran kako on oznacava se na pr:za zvuk ,za mreznu itd trazijo sam na net nisam uspeo da nadjem
moras imati butabilan operativni sistem, ako nemas cd rom skini sa neta sistem al nemoj da ga raspakujes, ostavi ga u ISO formatu, uostalom ako znas da obaras sisteme lako ces se snaci dalje
Ama imam cd rom ali "CD" a ne "dvd" room. Nemam rezac. Nemam ni instalacioni CD od windowsa. Imam flesh memoriju i veoma brz internet.
drug mi kaze da je podizanje sistema sa fles memorije prava muka, njemu je trebalo tri dana, tako da ne znam sta treba da radim, da li samo ubacim tj kopiram taj sistem na flesh sa onim programom fleshboot ili kako li se zove ili sta?
bez uvrede al drug ti ocigledno nema pojma, dizanje sistema preko flesa je najbrzi nacin, a sto se tice xp-a ne treba ti dvd vec cd, dvd ti treba za 7-icu
ma verovatno ima posla pa tesko mu reci da je lako
e cuo sam za taj winTOflash nesto slicno je fleshboot, sada cu da probam taj wintoflesh.
znaci mogu jednostavno tj vec jesam skinuo razne sistem od windowsa na hard tako da mi ne treba orginalan cd od windowsa?*
Sada cu da probam wintoflash pa cu da javim sta sam uradio