Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
133
samo da se ne ulazi u debatu, ako ste isprobavali nesto onda ok. da bar clanovi foruma to znaju, licno ja u vise navrata sam pohvalio forum,i jasno je svima da nije bilo ovog foruma vecina ovde bi bili kao da imaju samo 4razred sto se komp. tice. sto se svajcarske tice pisao sam i ranije kad nije radio forum ili sajt se tesko otvarao, kad god da sam ga proverivao na"http://sitecheck.sucuri.net/scanner/?scan=www.serbianforum.org" pisalo je da je zarazen, sada to nije slucaj, ako vi isprobavate neke stvari onda najbolje je da okacite neko saopstenje da je to zbog vas, da znaju to clanovi ovog forum. pozz.. i svako dobro

Član
Učlanjen(a)
27.11.2011
Poruka
14
Nikako to nemoj raditi,jer ti u suprotnom nece raditi svih 4gb ram memorije koliko imas!! Ako ti je 64-bitni procesor onda i Windows mora niti 64-bitni...

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
samo da se ne ulazi u debatu, ako ste isprobavali nesto onda ok. da bar clanovi foruma to znaju, licno ja u vise navrata sam pohvalio forum,i jasno je svima da nije bilo ovog foruma vecina ovde bi bili kao da imaju samo 4razred sto se komp. tice. sto se svajcarske tice pisao sam i ranije kad nije radio forum ili sajt se tesko otvarao, kad god da sam ga proverivao na"http://sitecheck.sucuri.net/scanner/?scan=www.serbianforum.org" pisalo je da je zarazen, sada to nije slucaj, ako vi isprobavate neke stvari onda najbolje je da okacite neko saopstenje da je to zbog vas, da znaju to clanovi ovog forum. pozz.. i svako dobro
Bila je jedna tema o tome,u toj temi nas je boki obavestio......

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
21
bitcoin-miner

Upitanju je bitcoin-miner pod procesom conhost.exe ...ne prepoznaje ga task manager u procesima nego u resource monitoru. Ne prepoznaje ga ni jedan antivirus, a kad se aktivira dize rad procesora na 100% i svaki put se aktivira kad upalim komp i svaki put ga moram suspendovati iznova. :angfdl:
Kako ga se resiti???

Učlanjen(a)
09.12.2011
Poruka
1
Narode,,,kako da promenim korisničko ime na skype...znampasword,ali ime....šta ko mora znati pod punim imenom i tako me traži...
hvalaaaaaaaaaaaaaaaa

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
u run ukucaj msconfig i vidi u start up kartici ima li ga, ako ima odcekiraj ga i restartuj komp, ako nema onda udji u control panel pa u servise i probaj ga tamo naci, ako ga nadjes idi desni klik, properties i stavi ga na manual, nadam se da sam ti pomogao

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ok zašto mi onda doom 3 šteka na toj konfiguraciji.Šta bi još mogao uraditi ?

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
audio drajveri za asus p5pl2-e

imam asus p5pl2-e maticnu i na njoj integrisanu zvucnu karticu nemogu da nadjem drajvere hvala na pomoci...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag