Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
pokusao sam repair ali nije uspelo
izadje ova slika
Run_startup_repair_3.png

a nemam nikakvu kameru ni muzicki pleyer..
ali sam izvadio web kamericu i zvucnik...ali opet nece

a sada mi stalno izlazi,neki qedit.dll je problem

P.S.
nemoj da mi pises da uradim reinstall sistema,zato sto onaj ko ne zna zbog cega je problem,uvek napise da se uradi reinstall,cisto da bi nesto napisao..
90% da nije do sistema,a 10% da jeste...i sada kada bih uradio kako ti kazes reinstall,ceo dan bih se cimao da povratim kasnije sve programe i podesavanja
i velika verovatnoca da ce mi se odmah pojavi eror ponovo,jer sigurno nije do sistema

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
smanjite malo ono upozorenje kad kucate nesto u pretrazivacu. kad god ocu da otkucam nesto , da trazim po sajtu , izbaci mi veliki beli pane na kom pise da mora najmanje 3 slova... molim vas smanjite to, zakloni mi sve nevidim ni sta kucam.
Taj prozor možeš da pomjeriš tržeći ga za titlebar.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
nije samo ovaj slucaj, bilo ih je do sada ko zna koliko slucaja, izgleda da im je forum ko svicarski sir, izgleda niko nece da se potrudi oko zastite i bezbednosti foruma

Zanimljiva konstatacija......

Ja sam pisao vec na vise mesta o cemu se radilo jos u vreme dok je toga bilo.......i nema veze ni sa v od virusa.......

Mi smo nesto isprobavali i to je trajalo dan ipo ......samo je nod pravio laznu uzbunu i toga vise nema.....A to koliko je busan ili nije to se moze videti po rezultatima....Iako je primamljiv ,sto zbog sadrzaja , broja clanova i posecenosti ovaj forum je hakovan tacno 0 puta za dve ipo godine.......

Sta ti je Svajcarska.....:???:

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
116
kada sam raspakovala dobila sam ove fajlove ..spoim ih HJ Splitom dobijem neki iso fajl koji power iso neće da otvori
cats.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
Taj ISO fajl je instalacija te igrice u ISO formatu koju treba da mountujes sa nekim programom na virtuelni disk,u tvom slucaju sa Power ISO.Koliko vidim svi ti fajovi kada se spoje su oko 8GB,koliko i treba da bude taj ISO fajl.Ako je to ok,HJ Split je odradio svoje,i dobro spojio datoteke.E sada,to sto program "ne vidi" iso ili ne moze da ga mountuje ili pokrene instalaciju,je jako sirok pojam:eek:stecena neka datoteka,upotreba nekog drugog programa-(Alkohol ili Daemon) itd.Ovakve stvari se skidaju sa proverenih linkova,kako bi se posle izbegla ova nagadjanja ako instalacija zakaze.Ako mislis da ne gresis nigde kod mountovanja,probaj ovo sto sam naveo...

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
utvrdio sam sledece:
znaci definitivno je kada pretrazujem video fajlove
podesio sam sad folder options-> view-> always show icon never thumbnails i radi....ali to mi i bas ne odgovara :p

predpostavljam da treba da uradim reinstall svih kodeka,da li sam upravu?

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
Mozda nisi najbolje protumacila znacenje "provereni linkovi".Sada vise nije vazno i da je to sa naseg foruma.Ja tacno znam koliko je vremena potrebno skinuti 8GB materijala.Ne mogu da tvrdim da je pomenuta igrica neupotrebljiva,niti mi je namera da ikoga prozivam.Davno sam na forumu pisao o ovom problemu.Uglavnom,sve sto okacim za preuzimanje,prethodno proverim i testiram na svoj komp,eventualno napomenem...
Po meni je bolje imati 2 kvalitetna posta,nego imati 200,a uciniti nekom "medvedju uslugu".
Sada sam siguran da si razumela znacenje "provereni linkovi",pozz

Natrag