Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
ja preporucujem laserske stampace,jesu skuplji...ali koliko puta budes dopunio boju na InJekt na kraju ce ti izaci da je izasao mnogo vise od laserskog....

ja imam Canon PIXMA MP250 i boju sam potrosio dok trepnes...jos sto se i desi nekad ako ima mnogo boje da stampa da je stampa par minuta.....

i sad ponovo treba da kupim ketridz koji cu platiti 2000 din....i onda cu za 1 mesec ponovo da punim boju,stampac sam platio 4000,sad za ketridz ode 2000...pa za boje jos do kraja godine ko zna koliko cu potrositi...

tako da je bolje da se izdvoiji 10-15 hiljada,za te pare ima sasvim pristojan laserski stampac za kucnu varijantu...+ nema brige za guzvanje slike,natapanje boje,i linija koje povuce ketridz... dok stampa...

Član
Učlanjen(a)
14.10.2011
Poruka
6
Pomoc!?!

E ovako, imao sam winxp i poceo je nesto da brljavi, srusio sam sistem i sve namestio osim zvuka, ne mogu da nadjem drajvere odgovarajuce a ne verujem da je crkla zvucna kartica posto je integrisana(tesko crkava). Imam ASUS P4S8X-MX maticnu. Ako moze pomoc? Unapred zahvalan! :)

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
Laptop vs Computer

Sta vam je bolje,od ponuđenog.

Laptop vs Computer

Ali,i Laptop ima svoje prednosti,ali i Computer..Da vidimo vase misljenje?:???:

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Sta vam je bolje,od ponuđenog.

Laptop vs Computer

Ali,i Laptop ima svoje prednosti,ali i Computer..Da vidimo vase misljenje?:???:

kao sto se zna iz dosadasnjeg iskustva, PC i dalje ima veliku prednost u istom cenovnom rangu, dakle mora se znati primena i namena za iste, lap-top koji ce parirati konvencionalnom racunaru kosta barem 50% i vise od njegovog konkurenta sa monitorom tastaturom itd.
Za poslovne korisnike je dovoljan i netbook solidnih karakteristika, kada se je u pitanju pretraga net-a, gledanje filmova i slusanje muzike, za ostale i naprednije mogucnosti treba izdvojiti bar 800 evra (gaming, AV converting 3D modling itd)
Ja sam za kucne potrebe dao vecu ocenu PC Desktop-u, dok je mobilni racunar ipak nesto drugo i prakticno kada nisi kuci (moze biti i tablet dovoljan za osnovne stvari);)

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
:yea:Kako Lako idi na Asusov sajt nađi tamo svoju matičnu ploču i tamo ćeš naći odeljak sa drajverima skini ih i gotovo!:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ako si sve povezao kako treba kablove za reset i start on na matičnu ploču onda je moguće da je procesor riknuo. wacko2

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Pc naravno. Najveća mana laptopova je malo trajanje baterija slabija grafička mali ekran.....

Natrag