Nemam zvuk i HP Quick Touch has stopped working!!!Pomoć
Poz raja.Imam HP Pavilion DV2000.Ovde sam prije nekih godinu dana postavio temu u vezi CD/DVD ikone koju ne vidim više na My Com.,a nemam je ni u Device Menageru,a sada mi se pojavio još jedan problem.Nestalo mi je zvuka,s time da sam(pored pokušaja skidanja codekaa za Realtek i drivera,a takođe se ne vidi znak sound,game and video u device manageru)odradio u Hp recovery manageru vraćanje računara na fabričke postavke i ništa mi se od ovog nije više pojavilo.Problem sa zvukom mi je počeo poslije skidanja programa Driver Genius Prof.i skidanja i instalacije drivera za NVIDIA grafičku.Da još mi se prilikom startanja računara kao u jednom momentu nešto čuje iz zvučnika,ali se onda na HP Quick button upali znak za MUTE.Poslije sam odradio restore files do pred skidanje drivera,i pojavio mi se zvuk,al mi se poslije 2-3 dana prilikom "Buđenja"računara iz Hibernate čuo pišteći zvuk i poslije restarta na znaku SOUND pojavio ponovo krstić u Crvenom krugu.....U ostalom ko se razumije o čemu je riječ prepoznaće problem,pa ako može pomoć :dntknw: Da i u Control Panelu pod sound piše NO SOUND DEVICE IS INSTALLED,kao i na znaku na TB NO OUTPUT AUDIO DEVICE IS INSTALLED i prilikom starta računara HP Quick Touch has stopped working