Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nisam za ovo znao, ali od njih mogu svasta da ocekujem, nista me ne moze iznenaditi.

Ritz, jos jedan njihov dobar koncert

Ritz je solidan koncert ali šteta što ih nema više iz tog starijeg perioda...mislim da je ovaj dostupan jedino zbog toga što je snimao MTV...a sami momci iz benda su pričali da je bilo mnogo boljih nastupa iz tog perioda...
Takođe čitao sam da da je svojevremeno ekipa kamermana pratila bend posle izlaska oba albuma Use your illusion i da je mnogo toga zanimljivog snimljeno zato što je planiran dokumentarac ali čitav materijal je završio...kod Axla...tako da možda ga vidimo jednog lepog dana :dntknw:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Meni je Death ovaj njihov koncesrt u Parizu mozda i najbolji

A i ovde su bili dobri, rock in rio 1991

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Na ovom koncertu u Argentini je Axl zbog desavanja u publici dva puta prekidao koncert

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Prekidao je on često koncerte ali ima kad uopšte nije hteo da se pojavi ...ima kad je svašta pričao :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sent Luis, vecini dobro poznat koncert, Axl skace u publiku u zelji da se fizicki obracuna sa nekim svojim fanom, potom i sa obezbedjenjem. Axl prekida koncert, posle toga haos, demoliranje dvorane, okolnih kvartova i dosta povredjenih. Gunsi su ostali bez opreme a Axl je zavrsio na sudu.

od 1:15

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Montreal ′92 za antologiju

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Imali su oni dosta koncerata na kojima je bilo nereda, ovaj u Montrealu je najpoznatiji. Metalika je naravno prekinula koncert, jer je Hetfild imao opekotine po ruci i na licu, a onda su trebali da nastupe Gunsi. Ludak Axl je bacio mikrofon u publiku i opet su naravno, prekinuli koncert.

Dobar koncert u Tokiu yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mislim da je Slash bio zadužen za koreografiju :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo malo i Slash solo, sa koncerta u Parizu.

Natrag