Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znam sve to Death, bilo je dosta prica o njima.yes3 Iskreno, ovi novi Gunsi mi se ne svidjaju, ali zato one originalne vrlo rado slusam.yes3 Nisam bio na njihov koncert, a ljudi koji su bili su mi pricali da je bio dobar i da su zadovoljni.
Neverovatan je Axl, po mnogima i glavni krivac za njihov raspad, ima covek nezgodnu narav i veliki apetit sto se droge tice, a ni Slash se nije mnogo proslavio sa svojom novom grupom Velvet Revolver, ja tako mislim.
Axl jeste lud lik, tacno je da mu glas nije vise tako dobar, a nekad je imao neverovatne glasovne sposobnosti. Pravili su dobre spotove, cudi me da za ove dve godine nisu napravil ni jedan, a izasao im je novi album. Bez obzira na sve, sigurno su jedan od najznacajnijih rok bendova. yes3
Da, u pravu si.yes3Jesu imali dobre spotove, čak je i bilo najavljeno da se snima spot za Better pre jedno godinu dana i više ali...Axl je perfekcionista, razumem ga..ili valja ili ne valja, nema sredine yes3
Jesu to nema nikakve dileme, ma šta ko pričao, šteta što stara postava nije još potrajala ali kako su do tada živeli i radili to izgleda nije bilo ni realno :dntknw:
Mislim da je Slash jednom izjavio da bi voleo da mu na kocertu gost bude Axl, mozda i gresim.:dntknw:
Nikad ne reci nikad. Kad im bude zatrebala lova, zaboravice na sve svadje, mozda se i okupe makar na godinu dana. Dovoljno da naprave nekoliko koncerata i zarade lovu koju ja ne mogu za ceo zivot.