Guca ili Exit

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma Guca bez dileme........Samo jos kad bi otisao na nju ;)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Hm i Guča i Exit...

Ono što se meni ne dopada je prostakluk i primitivizam koji prati oba festivala! već sada dobijam ospice od onoga što ću videti za vreme Exita! Možete svi da pričate kako nam dolaze svetske face, kako sam ja staromodna i nemam pojma! Sve to stoji ali imam i oči. Par dana pred početak, stižu gomile ljudi koji se ponašaju kao pušteni sa lanca... Gledam te strance koji ulaze u naše kafiće neprimereno obučeni (goli), podignutih nogu po stolovima i stolicama, gledam ih po prodavnicama, ujutru kada se vraćaju, pijani, naduvani... gledam ih kako se valjaju kod Banovine, kako se penju po "Miletiću"... Gledam sve te plave, pirgave samo po krštenci devojke i čekam da što pre festival prođe...

kako vidim i Guča ima iste probleme...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Volim i trubu i dobar bas...Jedne godine jedno,druge godine drugo...U svakom slučaju gde god da odeš lepo ćeš se provesti bez obzira šta slušaš.

EDIT:
Ma ja bih doveo na main stage kao predgupu zlatnu trubu sa orkestrom da vide stranci šta je muzika...provereno bi pocepali ;)

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Voleo bih da posetim Gucu,mislim da bi to bilo interesantno iskustvo.E sad,da li bih posle toga ponovo pozeleo ne znam,zavisi od prvog puta;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8jzu3bt72vM]YouTube - LOOODILOOO!!! Guca Trubaci Ekrem Sajdic & Gypsy Groovz Orchestra[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=17RkNU_OAxw]YouTube - Richie Hawtin @ Exit Festival 007[/ame]

Evo, pa odluci sam sta je bolje

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa izmedju ova dva ja bih odabrao minimal...Jer ne volim romsko-vlaški melos trube...Samo reon Užice,Čačak,Požega....to su najbolje trube Srbije. Guča je nameštena realno...ali narod ne zanima ko je uzeo prvo ili drugo mesto već da se dobro provedu.
Pogledajte statistiku...jedne godine zapad uzima zlatnu trubu a istok naj orkestar....sledeće godine priča samo obrnuta...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa izmedju ova dva ja bih odabrao minimal...Jer ne volim romsko-vlaški melos trube...Samo reon Užice,Čačak,Požega....to su najbolje trube Srbije. Guča je nameštena realno...ali narod ne zanima ko je uzeo prvo ili drugo mesto već da se dobro provedu.
Pogledajte statistiku...jedne godine zapad uzima zlatnu trubu a istok naj orkestar....sledeće godine priča samo obrnuta...

Da znaš da jeste tako, to sam skoro i ja otkrio yes3
Nego kad to kažeš da je nameštena jel to znači i da neke godine ima više izvođača iz određenog kraja ili je samo vezano za nagrade, čisto da znam ako nekad budem rešio da odem yes3

Natrag