Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
znas kad mi ne koci ??? kad sam na plazi a kad izadjem na ulici koci:S neznam u cemu je problem?

Veci broj detalja na ulici nego na plazi.
Mada, meni se cini da ti je procesor slab jer koliko mogu da primetim nije Dual Core a igrica zahteva procesor sa dva jezgra za normalno igranje.

Minimum System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Evo, sad sam negde procitao da moze i procesor sa jednim jezgrom da potera minimum minimuma ali od 2.8Ghz za XP i 3.2 Ghz za Vista/7.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Dobro izbacili smo hardver iz igre. Znači mora biti do softvera. Jesi li skinuo full verziju igre ili samo neki repack ili rip?

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Pa mogao bi da "ubije" nepotrebne procese u task manager-u kako bi malo rasteretio procesor i omogucio mu da se sto vecim delom "posveti" igrici. Ovi podaci da igrica radi na mono core procesoru verovatno su dobijeni testiranjem igrice instalirane odmah nakon instalacije sistema, zato ove podatke treba shvatiti uslovno. Ja ipak i dalje mislim da je taj procesor preslab. Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
22
tnt boy kupio sam igru na 4 dvd-a !

ee senator znaci slab mi je procesor?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Pa mogao bi da "ubije" nepotrebne procese u task manager-u kako bi malo rasteretio procesor i omogucio mu da se sto vecim delom "posveti" igrici. Ovi podaci da igrica radi na mono core procesoru verovatno su dobijeni testiranjem igrice instalirane odmah nakon instalacije sistema, zato ove podatke treba shvatiti uslovno. Ja ipak i dalje mislim da je taj procesor preslab. Pozdrav!

Sad si me podsjetio. Instaliraj Game Booster. To bi moglo da pomogne.

Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
22
tnt boy skinuo i instalirao taj game booster ali ne pomaze:S i dalje koci:S

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
tnt boy kupio sam igru na 4 dvd-a !

ee senator znaci slab mi je procesor?

Za GTA IV, mislim da jeste. Ako je procesor u pitanju i ako ti je bas stalo da pokrenes tu igricu, imas nekoliko mogucih resenja:

1. Rucno pogasi sve nepotrebne procese koji opterecuju procesor u task manager-u i pogasi nepotrebne programe na startup-u (run-msconfig);
2. Ako to ne uspe, reinstaliraj windows, a zatim instaliraj samo drajver za graficku, DX i igricu pa je onda poteraj na low;
3. Kupi procesor sa dva jezgra.

Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
22
ae daj mi link gde mogu da skinem najnovji drajver za graficku ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Nesto ti nije u redu sa tim rezultatima:

1. Na slici pise da je potrebno 512MB da pokrenes igricu i pise da tim imas 1022, ako se ne varam. Zvanicno, minimum RAM-a za igricu je 1.5, a ti imas 3.
2. Na slici pise da je minimum sto se graficke tice 128MB i pise da ti imas GF6200 sa 512MB. Zvanicno, minimum graficke je 256MB i to 7900+, a ti imas 9500GT.
3. Na slici pise da moras da imas procesor od 1.9Ghz, a ti imas 2.20. Zvanicno, miimum procesora je Core 2 Duo 1.8, a ti imas n 2.99.
4. Na slici pise da minimum OS XP SP2 i da ti ispunjavas taj uslov. Zvanicno, medjutim, moras imati XP SP3 koji ti i imas.

Nesto se tu ne slaze.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Drajver za graficku:

Kod:
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp-257.21-whql-driver-uk.html

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
22
na kojoj slici to pise?

nego ovaj link sto si mi dao za drajverima ja sam link taj probao i skinuo i opet nista;S
znaci nema spasa osven da uzmem nov procesor?

Natrag