Član
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poruka
- 162
Mislim da mi otkazuje graficka, pitao sam drugara i on se slaze sa mojom procenom. Da li smo u pravu ne znamo, ali ne znam zasto bi mi stalno komp zamrzavao sliku, zasto bi mi pisalo ponekad obavestenje "display adapter stopped working and has recovered..." itd... Ponekad kada ga resetujem i kada se podize windows, u trenutku kada je crn ekran i 4 dela se okrecu da bi se pojavio znak windows-a, i tada ukoci. Ukratko, ako sam u pravu da je graficka gotova, treba mi savet sa kojom grafickom da je zamenim. Ovo je drugi komp, koji sluzi svrsi posto je poprilicno star, ima mu jedno 8 godina. Povremeno se ubacivalo i menjalo kada nesto nesto rikne, ali generalno svoje je odradio i moze jos komotno. Elem, u njemu je sada nvidia 9600gt, u trenutku kada je kupljena je bila zmaj ali je sada daleko od toga. S obzirom da imam i noviju masinu, i da ne zelim da ovu staru bacam posto imam ukucane kojima sluzi za internet, word i ostale manje zahtevne stvari. Pitanje je koja graficka je na tom nekom nivou 9600gt? Necu da dajem velike pare za ovaj komp i zelim graficku koja ce biti makar kao ova stara, moze i malo bolja, a da nije skupa. Savet? Hvala unapred.