Todo ne rasklapaj telefon
Iste muke, Nextgen iGO loš GPS signal, Note N9005 rom Phronesis N7 v.6.0, a dok iGO PRIMO radi GPS no problemo.
Izgleda je problem do Phronesis romova vs Nextgen???
Skoro sam uzeo ovaj fon, i odmah instalirao gore pomenuti rom, te još nisam stigao da probam kako se Nextgen ponaša u drugim romovima.
Probao sam više varijanti iGO_Nextgen (Israel, World, AVICSYNC), od više uploadera, skockane, uvek isti problem s slabim GPS signalom plus ni u jednoj varijanti iGO_Nextgen ne radi mi
TTS( o ovome u drugoj temi).
Probao danas izmene gps.cfg fajla, više gps.apk fixera, uvek isto tj. nonstop blinka traži GPS signal. Odmah se prebacim na PRIMO. Signal hvata u momentu i ne pušta
Uzeo ženčetov telefon smsg A3, nije root, fabrički OS, instalirao iGO_ISRAEL_9.18.27.687519_LOG < podesio na pongo_skin. Probao u kućnim uslovima, malo je bolja situacija s GPS. Izvadio njen gps.cfg ubacio kod mene , ništa bolje. Vratio u moj fon gps.cfg(obradjeni za Srbiju) na ženčetov ostao njen gps.cfg.
Seo u auto s oba fona otišao na probnu vožnju.
Znači isti > iGO_Israel < podešeni na A-GPS, stim što je kod nje s TTS_Lana_pongo-skin, kod mene je Nevena_default skin.
Vožnja je bila po gradu od nekih 10km. Obe su me dobro pratila na putu, auu LANA trtlja li trtlja
Moj fon nijednom nije izgubio GPS signal a ženin dvaput.
Nisam više pametan, prepodne u kući ili na ulici ispred, mi non stop blinka traženje GPS signala a u vožnji sve normalno(bar za ovo malo)?
@nislija30
Jel si na oficijelnom OS-u?