Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Verujem ti ali ako ne ide sa ovim custom OS-u koje skidas ti napisi svoj...ja samo hoću Lanu na custom OS-u
sličnog sam mišljenja u vezi custom vs fabrika, mada razumem i @nislija30.
Volim da čačkam, imam romova spremne za test, ali ovog ubo prvo, taman ispodešavao, prezadovoljan radom samog roma plus iGO Primo, ali ajd i meni se svidelo što čitam u TTS temi, ali naišao na problem.
Čim uhvatim vremena flešnuću neki drugi svakakako, dotle će se vozam s Nevenom, ako ne rešim ovo
Послато са SM-N920F уз помоћ Тапатока
Nije tacno.Probao sam i sam SVE custom romove ( 6.01 ) za Samsung S4 . I svi, osim fabrickog (5.1.1) imaju problem sa Wi-fi jem i kratkim drzanjem baterije. Dzaba custom rom, ako baterija ne drzi.
Nije tacno.
Supruga je imala s4 9505 na kom sam instalirao par romova, nasao dobar koji je odlicno radio, a radio mu je wifi i sve ostalo i baterija je uz neke xposed dodatke drzala duze nego na fabrickom sw
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
ne znam za S4, moje kratko iskustvo s Note III Phronesis N7 v6.0 je više nego pozitivno. Što se tiče baterije Greenfly Pro + Titanim Backup Pro(platio ih) čuda čine s baterijom prva uspavljivanjem a druga zamrzavanjem ne potrebnih sistem apk. Wifi, LTE bez problema, GPS je odličan na iGO PRIMO. Za moj problemčić s GPS_NextGen @pera.simic objasnio par postova ranije "pri radu u mestu blinka traženje signala", ali u vožnji nisam imao problema za par probi u lokalu.Probao sam i sam SVE custom romove ( 6.01 ) za Samsung S4 . I svi, osim fabrickog (5.1.1) imaju problem sa Wi-fi jem i kratkim drzanjem baterije. Dzaba custom rom, ako baterija ne drzi.
Jako uvažavam svakoga ko čini napore na poboljšanju informisanosti, dostupnosti i kvalitetnijem korisničkom iskustvu kod iGO navigacije, pa te zato molim da pravilno razumeš moje razloge što upadam sa sledećim primedbama jer definitivno poštujem tvoj trud, zalaganje i stvarni učinak .Moj predlog ti je da u sys.txt aktiviraš Glonass. Aktiviraćeš ga tako što obrišeš ; u liniji gde ti je napisano ispred Glonass.
Ja sam brisanjem dobio stalno uključen prijem i sa tih satelita. Inace UTC je vreme po kojem rade neke firme, leti je 1 h a zimi 2 h razlika. Zovu ga kod žene u firmi Univerzalno vreme po naški. ...
[interface]
show_glonass=1