Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Druže, ja koristim telefon Huawei Y6II Compact, trenutna cena je oko 180 evra. Pošto sam probao veliki broj telefona, ja bih ovaj postavio na prvo mesto u svakom pogledu. Nije skup, ima 2 GB RAM-a, solidan procesor, GPS modul je izuzetno precizan i stabilan, najbolji na telefonima koje sam do sada ja koristio. Na ovom telefonu pokrenem 4 navigacije paralelno, pokrenem uz to i radio strim. Naravno, u jednom trenutku je samo jedna navigacija na ekranu, ali se (u pozadini) sve čuju glasovnim navođenjem. Nikada nije bilo problema, nije bilo ni pucanja navigacija, gašenja, ni nekih kašnjenja. Dakle, ovaj telefon, zbog cene i performansi, preporučujem za instalaciju navigacija.Kako vam NextGen israel rekalkulise rutu kada ne skrenete tamo gde vas vodi? Da li se desava da prilikom rekalkulacije rute pocne da ludi, tj da kasni ili da u toku navodjenja iz cista mira pocne da rekalkulise rutu bez obzira sto pratite kuda vas navodi?
Meni se to desavalo na Lenovo telefonu, samo obratno. Nextgen je radio dobro, a Primo gubio signal veoma cesto. Nisam nasao resenje.@navigas, ja imam note 3 i iskreno sam prezadovoljan kako radi i nikad nisam imao problem sa igo primo, ali sa nextgenom israel gubi satelite i stalno ih ucitava da to nije normalno. Danas sam isao do golubacke tvrdjave i ukljucio sam nextgen israel i opet je poceo da ludi i da gubi gps tako da je nemoguce koristiti ga. Uopste mi nije jasno u cemu je problem. Cim se javio taj problem poklernuo sam primo i sa njim uopste nisam imao ni jedan problem. Voleo bih da mogu na neki nacin da nadjem resenje za ovaj problem sa precestim.gubljenjem satelita na nextgen israelu jer mi se mnogo dopada
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока