Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
jebote stefkos šta je s tobom imaš li prijatelja koji to znaju pošto ne znam ni ja valjda će nam neko reći kako. hoću i ja da napravim particiju za win 7 a imam xp.
Hoćeš li dograđivati kopm ili kupuješ novi?Ja razmišljam za početak da tražim novu ploču i ram memoriju. grafu i procesor ću zadržati.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
ja bi napravim dvije particije ali ja to neumem

Ako znas da podignes sistem, onda je jos lakse da napravis particije po zavrsetku iscitavanja drivera sa boot CD-a, dovoljno je samo da iole znas engleski i dobro razmotris sta ti pise na monitoru.
Uostalom sam ce te pitati koje particije zelis da obrise (formatira) ili da dodas(pritisnes "c".taster)
Samo upisujes koliko Megabajta zelis da bude druga particija npr. D, kod Win 7 ides na Advanced i sve ces sam ukapirati.
Mozes i iz Windowsa praviti particije sa programom Partition Magic nadji ga u pretrazi foruma.

Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
33
djabe moj otac samo slusa majstora izgleda da mi negine xp

bas moras oca slusat da instaliras win??? sreca pa moj otac slusa mene kad je u pitanju komp ili nesto na njemu. ;) :dance2:
reci bolan ocu da taj majistor nema pojma, i pitaj nekog da ti to uradi, msm na prijatelje.

A sto se tice win vista ili win xp, ja bih isao na win xp, on mi je bolji od viste 1000 puta, al protiv win 7 nemoze.

Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
33
skines program partition magic i sa njim a za objasnjenje pitaj nekog ili naci na netu, neda mi se sad pisat

Natrag