Evo u prilog temi ću samo ukratko opisati kako se predstavnik gej populacije ponaša u javnosti, odnosno na Kvirijinom blogu.
Njegove reči su sledeće:
"“Као српски православни педер овог српског православног кишног дана нисам имао паметнија српска православна посла, осим да српски православно клечим на српским православним коленима и српски православно обрађујем један српски православни велики необрезани #БИП#.
Усред те српске православне радње на мој српски православни ум пала је српска православна идеја. Из свег српског православног гласа повиках „Српска православна еурека” и у том српском православном тренутку попрска ме српска православна света водица.
Устадох, кврцнуше ми моја стара српска православна колена, дадох српском православном момку 20 српских православних еврића и избацих га кроз српска православна врата.
Док је српски православно одлазио рече ми да се можемо српски православно видети опет следеће српске православне недеље. Али ја српски православно не обратих пажњу на њега, јер ми је на српском православном уму још увек била српска православна идеја. Узех у српске православне руке српски православни телефон те српски православно позвах свог српског православног брата Бобана, те му српски православно испричах о својој српској православној идеји, да би био српски православни ред да преименујемо овај блог у српски православни блог.
Мој српски православни брат Бобан је био српски православно одушевљен, тако да вас у духу српског православља обавештавам да овај блог носи ново српско православно име.
Свјатаго Квирије Златоустог да вам очитам свршетак исте, неће се ни примјетити да сам ја из ове сусједне „непризнате” а мени то није ни важно.
Ја: - Буди имја Господње благословено от ниње и до вјеки вјеков.
Сад Ви : - Амиииин !
Опет Ја: - Слава Тебја Христе Боже, надо наша, слава Тебјаа!
Опет Ви : - Амиииин !
Сад Ја:
Спаси Христе Боже и помилуј, високопреосвјашчењејшаго митрополита нашего и свјатјејшаго патријарха нашего Квирилохија, христољубивоје воинство, kтитори и приложники свјатаго храма сего Квирилово и всја православнија христијани, и сохрани их на многајаа љетаааа !
Па јопе Ви: - Амиииин !”
Амин
А сад и мало свете водице:
I on očekuje da Srbija prigrli ovakav bezobrazluk?
Da budemo tolerantni ili šta? Ja i dalje ne razumem, i godinama ne razumem, ŠTA zapravo oni traže?
Da li neko zna koja prava zahtevaju homoseksualci? AKo neko zna, neka me prosvetli, unapred zahvalna.